0 Shares 1149 Views

Fem fora aquests sàtrapes!

20 d'octubre de 2018
1149 Views

Un home convida a casa seva a una nena. És el seu veí i és de confiança. Ell li regala tot el què ella li demana i ella és feliç. Però a canvi, de mica en mica, l’home comença a abusar sexualment d’ella. I sense saber ben bé perquè, o potser sí, perquè li regala moltes coses, ella sempre hi torna. No entén res. No pot. La nena només té 5 anys! La situació s’allarga durant cinc anys més. Fins que ella en té 10 i finalment s’adona del què passa. En diverses ocasions la nena intenta treure-se’l del sobre, fins i tot arriba a pegar-li, però mai se’n surt.

Ell és més gran i més fort. Ell és un adult i ella només una criatura. Fa poc s’ha acabat el judici del cas. El sumari és terrorífic, a mi se’m glaça la sang. Però el veredicte del jutge és demolidor. NO hi ha agressió sexual i l’home és sentenciat NOMÉS a 3 anys i 9 mesos de presó. El motiu: perquè la nena anava voluntàriament a casa seva i per tant, a ella ja li estava bé. Quina vergonya! És vomitiu!

Però aquest jutge no es queda sol, ja el podríem fer anar de bracet amb els de «la manada». Sobretot amb el que va arribar a dir que no apreciava cap mena de delicte en aquella terrible violació en grup. La sentència es pot resumir ràpid en un: «Sí home, no es preocupi violi, violi que ja li farem ben baratet!»

Ah! I no ens oblidem de l’altre cirereta del pastís! El del jutjat número 7 de Madrid de Violència Contra la Dona, el suposat «especialista» en maltractaments, que aquesta setmana l’han enxampat fent mofa de la víctima amb la fiscal tot just acabat el judici.
Així ens va! Durant l’any 2018 ja portem 52 persones assassinades degut a la violència de gènere (45 dones, 1 nen, 5 nenes i 1 home). Ens ho fan baratet, baratet!

I no són casos aïllats. Diversos experts ja fa temps que ens adverteixen de una deriva en les sentències a més alt nivell de caire ultraconservador. Bé, potser més que ultraconservador hauria de dir misògin i pederasta. Però és clar, no tenen res d’extrany aquestes sentències si la cúpula judical espanyola se’n va a Colòmbia i aprofita per practicar turisme sexual amb menors i absolutament ningú, i ho recalco NINGÚ!, té els nassos de posar el crit al cel… Cometen un delicte i no passa res!

Tenim un problema molt greu. Estem blanquejant actituds abominables. Els que ens governen i jutgen no tenen ni moral ni vergonya. I el pitjor de tot és que tenen la connivència de tots els poders. On carai és la gent amb influències reals sobre el sistema que hi està en contra? Absolutament ningú del panorama polític espanyol té la valentia d’aixecar la veu ben fort? Tothom pensa el mateix? Estem rodejats per una colla de sàtrapes.

Als Estats Units també tenen la seva dosi de terror. Mentre es compleix el primer aniversari de l’inici del moviment #Metoo que va suposar la denúncia de milers i milers de dones assetjades i agredides sexualment, escullen com a jutge del Tribunal Suprem a Brett Kavanaugh, un home acusat de, com a mínim, tres agressions sexuals. Un home de 53 anys, fosc i amb valors moralment menypreables que ocuparà per vida una cadira a la més alta instància de poder americà, i que amb les seves sentències pot inclinar els valors del futur de la seva nació. Preocupant, molt preocupant.

Mentrestant, a Estocolm s’agafen a un clau roent, premien amb el Nobel de la Pau el ginecòleg congolès Denis Mukwege i l’activista kurda iazidí Nadia Murad. Dos abanderats de la lluita contra les agressions sexuals sobretot en els conflictes armats. Un premi a la defensa de la dona. Un premi per intentar donar veu als que volen el respecte per la dona.
El problema és que avui en dia sembla que tot vagi en una altra direcció. Cal fer fora aquests sàtrapes! Ai! Si les dones governéssim!… serien figues d’un altre paner!

Marina Puigdellívol

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
59 views
59 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
75 views
75 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com