Avís legal

Avís legal

Montpeita.cat http://www.montpeita.cat titularitat de l’Associació Brogit Difonem Cultura de Sant Fruitós de Bages amb NIF G-66769639, inscrita a la secció 1a. del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el numero 59000 i domicili al carrer Sant Benet, 8 de Sant Fruitós de Bages, 08272, tel. 620.564.449 i adreça info@montpeita.cat. Mitjançant el domini montpeita.cat, aquesta Associació gestiona el seu portal web, sense perjudici que puntualment o permanent hi pugui haver altres adreces electròniques que també permetin accedir als continguts i serveis prestats mitjançant el lloc web montpeita.cat.

Accés dels usuaris

L'accés i/o ús del portal del Montpeità atribueix la condició d'usuari i implica l'acceptació de les condicions d'accés i ús que consten en aquest avís legal, així com la política de privacitat i dades personals. Les citades condicions seran d'aplicació independentment de les condicions generals de contractació i de comerç electrònic que resultin d'aplicació en les funcionalitats que pugui oferir el portal. L'usuari es compromet a utilitzar els serveis i la informació facilitada al portal Montpeita.cat sota criteris de bona fe.
L'accés inicial al portal és gratuït. Tanmateix, hi poden haver funcionalitats o serveis subjectes al pagament d'un preu en les condicions que en cada cas s'estableixen.
Per utilitzar el portal els menors d'edat hauran de disposar del permís dels pares, mares o representants legals, que en seran responsables.

Responsabilitat en relació amb els continguts

El Montpeità es reserva el dret de modificar els continguts de la web i d'eliminar-los, així com també de limitar o impedir l'accés a la web, ja sigui temporalment o definitivament, sense notificació prèvia.
El Montpeità no es fa responsable de l'accés tècnic, la informació o els continguts d'altres pàgines web a les quals remet o amb les quals es pugui enllaçar des del portal Montpeita.cat.
El Montpeità no s'identifica necessàriament amb les opinions expressades pels seus col·laboradors

Generalitats

L’Associació Brogit Difonem Cultura de Sant Fruitós de Bages perseguirà l'incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda dels seus llocs web i exercirà totes les accions civils i penals que li puguin correspondre per dret.
L'Associació Brogit Difonem Cultura de Sant Fruitós de Bages no pot garantir que el portal i el servidor estiguin lliures de virus, per la qual cosa no es fa responsable dels danys o perjudicis que es puguin causar per aquestes anomalies o qualsevol altra d'índole tècnica.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com