Subscriu-te

Ser subscriptor, per què?

Per conèixer el dia a dia, i així entendre que és Sant Fruitós. Cada setmana, el divendres, et portem el Montpeità a casa, i tu tries les notícies que t’interessin per llegir-les quan vulguis. Segur que tens els teus preferits, segueix els últims esdeveniments al poble i els darrers articles dels col·laboradors.

Que m’ofereix el Montpeità?

Noticies del poble i de la seva gent; les opinions de sobretaula, amb un grup de persones que, setmana rere setmana ens ofereix la seva visió de diversos temes d’actualitat; també el futbol, basquet, vòlei, motor, atletisme, les actuacions dels esportistes locals, els nostres esportistes.

I també ….

Com que defenses la llibertat d’expressió per damunt de tot, anima’t a comentar l’actualitat, a opinar de les virtuts i de les mancances del nostre poble. També pots fer partícips als subscriptors i lectors, de les activitats que tu o la teva entitat prepareu pels ciutadans i amics.

Quotes.

La quota actual de subscripció, es de 70 euros anuals, IVA inclòs, que es cobren semestralment, 35 euros cada semestre a l’inici del període, via domiciliació bancaria. A totes les noves subscripcions, sigui quina sigui la data de fer l’alta nova, s’aplicarà la quota proporcional corresponent. Pels subscriptors domiciliats en altres poblacions fora de Sant Fruitós de Bages, cal consultar despeses d’enviament per correu ordinari. La subscripció es renovarà automàticament amb les mateixes condicions, fins que decideixis cancel·lar-la via comunicat al correu electrònic: subscripcions@montpeita.cat

Com fer-se subscriptor?

Obre el full que trobaràs aquí, s’han omplir les dades sol·licitades, signar i enviar per correu electrònic: subscripcions@montpeita.cat

Recorda omplir tots els camps, així com també la casella d’acceptació de les condicions generals de contractació i de política de privacitat.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com