Política de privacitat

Política de privacitat

Aquesta és la política de privacitat aplicable al tractament de dades personals que duu a terme Brogit Difonem Cultura, coneguda com a “BROGIT”, a través dels diferents portals web i apps (d’ara endavant, “els nostres portals”).

Dades de contacte del Montpeità.

Montpeita.cat (https://www.montpeita.cat) és un domini de Brogit Difonem Cultura (d’ara endavant, “MONTPEITÀ”) amb NIF G-66769639, inscrita a la secció 1a. del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el numero 59000 i domicili al carrer Sant Benet, 8 de Sant Fruitós de Bages, 08272, tel. 620.564.449 i adreça info@montpeita.cat.

El nostre delegat de protecció de dades

Pots contactar amb el delegat de protecció de dades a l’adreça de correu electrònic privacitat@montpeita.cat per fer les consultes o demanar la informació que necessitis sobre el tractament de les teves dades personals.

Exerceix els teus drets a la nostra Oficina de Privacitat

També pots adreçar-te a la nostra Oficina de Privacitat per tal d’exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió (cancel·lació), portabilitat, limitació o oposició al tractament a través de l’adreça de correu electrònic privacitat@montpeita.cat

Finalitats del tractament de les teves dades personals

Al MONTPEITÀ recollim i tractem dades personals per a les finalitats següents:

Per gestionar i/o controlar el registre i/o subscripció dels usuaris del setmanari MONTPEITÀ i gestionar la relació amb els nostres subscriptors.

Per enviar diaris i altres productes als nostres subscriptors.

Per tramitar qualsevol sol·licitud, subscripció o contractació que faci l’usuari, de conformitat amb els termes i les condicions aplicables a cada cas.

Per analitzar les necessitats, els gustos i les preferències de l’usuari per dissenyar i oferir els continguts, els productes i els serveis personalitzats als nostres lectors i usuaris. Per  a aquesta finalitat utilitzem galetes i altres dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades, d’acord amb la nostra “Política de galetes”.

Per controlar i fer seguiment d’audiència de les nostres notícies i publicacions.

Per promocionar continguts editorials, publicacions i notícies exclusives del MONTPEITÀ.

Per promocionar els nostres productes, serveis i esdeveniments que organitzem en el marc de la nostra activitat com a mitjà de comunicació compromès amb la cultura i l’actualitat.

Bases jurídiques en què basem el tractament de dades personals

Al setmanari MONTPEITÀ obtenim legitimació per dur a terme el tractament de dades personals sobre les bases legals següents:

Quan tenim el consentiment explícit dels lectors, els subscriptors i/o els usuaris.

Quan el tractament és necessari per executar un contracte en el qual l’interessat n’és part.

En base als interessos legítims del setmanari MONTPEITÀ quan així es desprèn de la voluntat dels usuaris, respectant sempre els seus drets i la seva privacitat.

Quan el tractament és necessari per complir una obligació legal aplicable al setmanari MONTPEITÀ.

Quan es tracten dades personals per complir una missió feta en interès públic, en el marc de l’exercici de la funció periodística i la nostra funció com a mitjà de comunicació.

Els nostres principis

Al setmanari MONTPEITÀ apliquem els principis de protecció de dades establerts al Reglament Europeu de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679, de 27 d’abril), concretament:

Només tractem les teves dades personals amb una base jurídica vàlida, ja sigui el teu consentiment, que sempre et demanarem de manera clara i transparent, o en cas que sigui necessari gestionar els contractes de compra de productes, serveis o la teva pròpia subscripció.

Únicament tractem les dades que són necessàries per complir amb les nostres finalitats, i no en fem cap altre ús.

Per garantir que les dades estiguin actualitzades, pots gestionar l’actualització de les teves dades personals en el teu perfil o adreçant-te a la nostra Oficina de Privacitat.

Només conservem les dades durant el temps necessari per complir amb les nostres finalitats.

Apliquem mesures de seguretat per garantir la integritat i la confidencialitat, i també la protecció de les teves dades personals contra pèrdua, destrucció o altres danys, incloent-hi la encriptació de la informació.

Amb qui compartim les dades personals?

Al setmanari MONTPEITÀ compartim les teves dades personals amb els nostres proveïdors en la mesura necessària per garantir els nostres serveis a subscriptors, lectors i usuaris; per enviar informació comercial i les nostres promocions, i també per gestionar les teves compres a la nostra botiga online, quan estigui operativa.

Alguns dels nostres proveïdors de serveis de cloud i altres suports tecnològics poden estar ubicats a tercers països de fora de la Unió Europea (UE) o de l’Espai Econòmic Europeu (EEE). En tots aquests casos ens assegurem a través dels nostres contractes que es garanteixi el compliment d’aquesta política i del Reglament Europeu de Protecció de Dades.

D’altra banda, en cas que comptem amb el teu consentiment, també podem compartir les teves dades de navegació amb les teves xarxes socials, mitjançant galetes o altres mecanismes que ens indiquis expressament.

En quins casos tractem les teves dades personals

El setmanari MONTPEITÀ tracta les teves dades personals quan ens les proporciones a través de la teva subscripció, quan  et registres, quan ens sol·licites informació o quan compres a la nostra botiga online.

De la mateixa manera, si et subscrius o compres un producte a la nostra botiga online, també necessitarem disposar d’un domicili d’entrega i de les teves dades bancàries per gestionar l’enviament i el pagament.

El setmanari MONTPEITÀ també tracta les teves dades personals de navegació en els nostres portals per conèixer les teves preferències i donar-te el millor servei. També podem tractar les teves dades anònimes de navegació per finalitats estadístiques i de control d’audiència.

Alguns serveis que oferim com, per exemple, la nostra app, et poden demanar la ubicació, tot i que aquesta opció sempre estarà desactivada per defecte.

Si et registres als portals del Montpeità fent servir Facebook o Google, aquestes xarxes socials intercanvien les dades amb nosaltres. Pots obtenir més informació a continuació o consultant la nostra “Política de galetes”.

Dades de menors

Els menors de 16 anys d’edat només poden utilitzar els nostres portals si tenen el permís dels pares o representants legals (tutors), que en seran els responsables.

Comentaris dels lectors

Recordem que els nostres portals són accessibles a través d’internet. Això significa que qualsevol persona  que hi accedeixi (d’arreu del món) pot veure tot el que hi publiquis, per exemple, els comentaris que facis a una notícia.

Dades de navegació i galetes

Per optimitzar-ne el funcionament, els nostres portals recullen algunes dades personals com l’adreça IP o el nom de domini del dispositiu utilitzat per la persona usuària, l’adreça URL, l’hora, el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l’arxiu obtingut en la resposta, el codi numèric que indica l’estat de la resposta al servidor i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l’entorn informàtic de la persona usuària.

Al setmanari MONTPEITÀ fem servir galetes per a finalitats estadístiques, per recopilar informació sobre quins continguts i portals es visiten amb més freqüència, per quins usuaris i des de quina ubicació.

També utilitzem el mecanismes d’anàlisi per rebre informes anònims sobre l’ús, l’interès i les preferències dels usuaris i per poder adequar els nostres continguts i promocions.

A més, els nostres portals també fan servir eines de mesura d’audiència que permeten analitzar el comportament i el perfil dels visitants anònims amb l’objectiu de millorar el funcionament del web.

També utilitzem galetes de tercers que poden recopilar informació sobre la teva activitat i navegació en els nostres portals.

Pots obtenir més informació sobre què són les galetes, com gestionar-les i/o com desactivar-les, aquí.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com