0 Shares 208 Views

Tendències Deco 4R: Recupera, recicla, reutilitza i reforma.

10 de desembre de 2020
208 Views

Per: Sònia Roman.

La nova tendència en decoració d’interiors

Recuperar una butaca per entapissar-la de nou, recuperar un moble vell per donar-li una segona oportunitat… perquè una segona oportunitat en aquesta vida a vegades està molt bé.

Reciclar  i reformar mobles amb diferents tècniques, sense invertir gaires diners i sense ser un professional del sector, com canviar l’entapissat d’un coixí o cosir nosaltres mateix@s unes fundes, polir la fusta i tornar-la a pintar amb pintura de color o vernís, simplement rentant-li la cara, perquè es vegi ben lluent o, canviar els panys d’uns calaixos, ja així donarem un estil nou i diferent al que teníem.

L’estona que dediquem a les 4R, bé pintant o movent mobles i attrezzo de lloc, estic ben segura que us farà desconnectar totalment del dia a dia. Passarem una estona pensant en coses boniques i idees creatives, això ens aportarà beneficis per a la nostra salut mental, ens concentrarem i deixarem fora pensaments negatius i preocupacions.

Aquests dies fa més fred ja i la veritat, quan arribo a casa el primer que em ve de gust es treure’m el calçat i la roba d’abric, vull sentir que tinc un rebedor càlid a casa amb unes espardenyes ben calentones esperant-me, així que m’ha vingut al cap una idea ben xula que posaré aquests dies de pont en practica. Que us semblaria un banc de fusta de l’any de la maria castanya però amb moltes possibilitats? Tot combinat amb uns cistellets de vímet a sota per guardar-hi les sabatilles que dèiem abans, un llum de peu al costat, uns coixins peludets a sobre, una catifa a terra, un penjador, un mirall per donar amplitud i que reflexi la llum.. quantes coses oi? Us agrada la idea? A mi em torna boja!

Perquè la fusta és atemporal i resistent, perquè s’ha de cuidar el que s’estima, perquè cal fer canvis per tenir millor qualitat de vida, perquè els canvis també poden ser bons i si no, dels errors també se n’aprèn, perquè al final es tracta de tenir inspiració pròpia per crear espais més neutres i útils per aconseguir un habitatge acollidor i càlid que faci que ens trobem a gust a casa nostra. Així que:

Consellet de la setmana: Recupera, recicla, reutilitza, reforma, arrisca’t, mou les coses de lloc, pinta, decora, disfruta creant espais i moments a casa… ja que, de la renovació del teu espai personal, ben segur que algun efecte nou i diferent es produeix.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com