0 Shares 1465 Views

Compte enrere per Nadal

8 de desembre de 2021
1465 Views
Per: Sònia Roman Foto: istock.com

Quan falta menys d’un mes per Nadal, ja comencen les llums al carrer, sorgeixen les ganes d’anar a voltar per veure-les i també d’anar a visitar mercats de Nadal. Comencen les primeres converses per saber qui convida a qui i comença la necessitat de fer llistes vàries de què comprar per menjar o per regalar, i un seguit de cosetes més per fer que els últims dies de l’any siguin ben especials i bonics. Jo em quedo amb l’olor de xocolata desfeta i com no, decorar casa nostra per sentir la màgia d’aquestes festes.
A partir d’ara ja qualsevol dia és bo per començar a pensar amb la decoració de Nadal, no obstant això, cal dir que, el pont de la puríssima és la data preferida de moltes famílies o bé perquè el dia 8 de desembre és un referent o simplement perquè en tenir dies de festa es té molt més temps per fer-ho, ja que malgrat és una coseta entretinguda de fer, també déu-n’hi-do la feina que porta, no ens hem pas d’enganyar.
Així que fora la mandra i som-hi! Cada any decorem casa nostra, uns anys més, d’altres menys, però aquest any, que tal si hi posem quelcom per fer-la diferent?
A mi personalment m’encanta posar atenció a la porta d’entrada, perquè sempre pensem amb l’arbre o el pessebre al menjador, però us dic que una porta amb algun detallet, queda molt i molt original. La gaudim en entrar i sortir de casa, la gaudiran els nostres convidats quan vinguin, la gent que passi pel carrer i fins i tot qui ens deixi propaganda, cartes o paquets a la bústia… No cal ser exagerats, però si penjar al mig de la porta una corona, o una campana, o un estel o un llaç amb boles per exemple; posar una catifa de benvinguda amb motius nadalencs; i, una figureta, de les que tenen llums petitones que van amb piles, tipus cérvol, trineu, ninot de neu, caixa de regal… podeu aconseguir una entrada de revista ben bufona.
I fet això, que és el més fàcil, ja pensem amb l’arbre, el pessebre o amb el caga tió. El que més us agradi i segons les ganes que tingueu. Perquè fer l’arbre, encara! Però fer el pessebre, quina paciència!
Aquests anys he vist un munt d’adorns originals pels arbres de Nadal: boles transparents amb cosetes dins, ales d’àngel, figures rodones de fusta amb els noms dels de casa, un floc de neu, un pingüí, uns mini-esquis, etc. Tot això, acompanyat de tires de llumetes, de les típiques que fan pampallugues, i perquè no, mentrestant les col·loquem, podem lluir un jersei nadalenc ben calentó dels que tenen dibuixos una mica cursis per a després acabant veient una pel·lícula de temàtica nadalenca. Amb tot això, aconseguirem un ambient i decorat nadalenc 100% TOP.
Consellet de la setmana: Decoració nadalenca tradicional, moderna, romàntica, rústica, divertida…, però si o si decoració a casa per Nadal i molt important, referent al jersei nadalenc, no cal que sigui com el del Diari de Bridget Jones, però si ho és, doncs posem-hi humor… i molt d’amor!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1775 views
1775 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
48 views
48 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
61 views
61 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com