0 Shares 1385 Views

Premis Montpetit

10 de juny de 2019
1385 Views

Divendres passat, es van lliurar els Premis Montpetit d’enguany, i tots plegats hem de recordar que aquest certamen ha complert 30 anys, i això no ha estat pas facil. Com diu la Directora de la Biblioteca, el concurs “Montpetit” va sorgir des del setmanari Montpeità, a partir de la idea dels germans Jaume i Juli Grandia i amb el singular nom creat pel dibuixant Galdric Sala. En la primera edició Teresa Riquelme va intervenir com a jurat i de seguit va ser l’autora de moltes històries dirigides al públic infantil, que cada any es presentaven en l’acte de lliurament de premis.

Tots podem fer nostres les paraules de l’alcalde, de que mantinguem aquesta creació literària de la mà dels més petits i amb l’inestimable col·laboració de les escoles i de la biblioteca del municipi fa que any rere any es realitzi aquest esdeveniment tan gran per la nostra cultura i que dignifica el nostre poble i els seus ciutadans.

I no hem de patir pel futur del certamen, perquè com ens diu la representant del Montpeità al Jurat, arribar a la 30ª edició d’un concurs infantil de contes és tot un èxit, fer-ho amb el bon estat de salut i la gran participació que té el concurs de contes Montpetit és fascinant, però poder formar part d’aquest aventura literària com a jurat, per mi és sublim!

I palpem la garantia d’aquest futur engrescador, en les paraules del regidor de Cultura, quan ens diu que tenim a mans la primera edició recopilatòria especial amb les imatges de la celebració d’entrega de premis i els contes guanyadors del certamen 2019. Una publicació especial dels contes guanyadors que s’inicia amb la commemoració del 30è aniversari.

Els contes guanyadors d’aquesta edició son:
4rt Educació Primària
• “El secret de Martina”. Autora: Aitana Fernández Pérez.
• “Prehistòria”. Autor: Àlex Singla Gutiérrez.
5è Educació Primària
• “Intercanvia la vida”. Autora: Beth Sánchez.
• “Molta ajuda en un missatge”. Autor: Biel Simon Domene.
6è Educació Primària
• “La meva mare és una pirata”. Autora: Aina Rosas Soria.
• “Un dia d’insomni”. Autor: Aniol Torreblanca Ara.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com