0 Shares 730 Views

Molta ajuda en un missatge.

15 de juny de 2019
730 Views

Montpetit 1 – juny 2019


Autor: Biel Simon Domene – Escola Monsenyor Gibert – 5è. Educació Primària

Hi havia una vegada un nen que es deia Lluc i vivia a Manresa. En Lluc tenia un gos i cada tarda d’estiu els agradava molt sortir d’excursió i pujar la muntanya de Collbaix. Quan eren a dalt, el Lluc seia a reposar i el seu gos voltava per la muntanya.
Un bon dia quan estava tranquil·lament descansant i observant aquelles vistes tan boniques, va veure com un ocell s’aturava al seu costat. Portava una bossa lligada a la pota. En Lluc el va agafar i la va obrir. A dins hi havia una carta amb un missatge d’una nena que demanava ajuda. Aquesta nena es deia Amali i vivia a Ruanda. Demanava si algú la podria ajudar a aconseguir unes medecines per la seva mare que estava malalta.
En Lluc va anar corrents a casa dels seus pares. El primer que fa ver va ser buscar aquella adreça per comprovar que existia. Els va costar una mica reunir els diners, però no van dubtar en enviar els medicament que demanava.
Al cap d’un temps van rebre una carta molt especial. Explicava que la mare ja s’havia recuperat gràcies a les medecines i els donava les gràcies. Els estaven tan agraïts que els van convidar a casa seva i a conèixer el seu país. I en Lluc i els seus pares van decidir anar-hi de vacances aquell estiu. Sabeu qui els va acompanyar? L’ocellet missatger que tant bona feina havia fet!
I VES PER ON, AQUEST ÉS UN CONTE QUE RODA PEL MÓN!!!


Narrador: Ramiro Baygés

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com