0 Shares 1360 Views

Molta ajuda en un missatge.

15 de juny de 2019
1360 Views

Montpetit 1 – juny 2019


Autor: Biel Simon Domene – Escola Monsenyor Gibert – 5è. Educació Primària

Hi havia una vegada un nen que es deia Lluc i vivia a Manresa. En Lluc tenia un gos i cada tarda d’estiu els agradava molt sortir d’excursió i pujar la muntanya de Collbaix. Quan eren a dalt, el Lluc seia a reposar i el seu gos voltava per la muntanya.
Un bon dia quan estava tranquil·lament descansant i observant aquelles vistes tan boniques, va veure com un ocell s’aturava al seu costat. Portava una bossa lligada a la pota. En Lluc el va agafar i la va obrir. A dins hi havia una carta amb un missatge d’una nena que demanava ajuda. Aquesta nena es deia Amali i vivia a Ruanda. Demanava si algú la podria ajudar a aconseguir unes medecines per la seva mare que estava malalta.
En Lluc va anar corrents a casa dels seus pares. El primer que fa ver va ser buscar aquella adreça per comprovar que existia. Els va costar una mica reunir els diners, però no van dubtar en enviar els medicament que demanava.
Al cap d’un temps van rebre una carta molt especial. Explicava que la mare ja s’havia recuperat gràcies a les medecines i els donava les gràcies. Els estaven tan agraïts que els van convidar a casa seva i a conèixer el seu país. I en Lluc i els seus pares van decidir anar-hi de vacances aquell estiu. Sabeu qui els va acompanyar? L’ocellet missatger que tant bona feina havia fet!
I VES PER ON, AQUEST ÉS UN CONTE QUE RODA PEL MÓN!!!


Narrador: Ramiro Baygés

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1705 views
1705 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
51 views
51 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com