0 Shares 715 Views

La Clavellina

21 de juny de 2017
715 Views

La Clavellina

A mesura que ens fem grans els records d’altres èpoques ens fan reviure uns moments que van ser especials a la nostra vida. El divendres passat alguns d’aquells records es van materialitzar gràcies a la iniciativa d’uns quants antics sardanistes de la colla Clavellina.

El Marcel, el Manel, l’Anna Mª, La Mercè, la Mª Antonia i uns quants més, van tenir la brillant idea de convocar a tots els que havíem ballat sardanes, ara ja fa uns 45 anys, per tal de retrobar-nos amb un sopar al Nexe, recordar aquella època, veure fotografies que atots ens van emocionar i ballar un parell de sardanes.

Durant el sopar el Manel ens va recordar, amb molt d’encert, que la majoria d’aquells joves que havíem format part de la colla Clavellina, també havíem fet teatre amb la Rosita, cantat a la coral amb l’Eduard, jugat a bàsquet o futbol amb els equips del poble, organitzat la cavalcada dels reis i algunes altres activitats del poble.

Eren un seguit d’activitats d’aquelles que “fan poble” que et fan sentir que formes part d’una generació que ha incidit positivament en la comunitat i que potser ja no és tant freqüent de veure-ho en la majoria dels joves d’avui en dia. A aquest jovent que encara no participa en el dia a dia de Sant Fruitós, jo els animaria a implicar-se en les activitats i associacions del poble, ja que segur que en gaudiran i alhora sentiran que fan un servei als santfruitosencs i crearan un cercle d’amistats que perduraran, com és el nostre cas, al llarg dels anys.

Joan Baraldés

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Festa Major d’hivern
43 views
43 views

Festa Major d’hivern

Redacció - 29 de gener de 2023
El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi
64 views
64 views

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023  IV diumenge de durant l’any /  Cicle A
48 views
48 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023 IV diumenge de durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com