0 Shares 643 Views 1 Comments

l article opinio del passat n 1533 es falç

8 de febrer de 2021
643 Views 1
Per: Maria Pilar Luna.-

 

Soc un petit comerciant d’aquí del  poble i he de dir que la notícia publicada en aquest setmanari amb nº1533 sobre l’article de la pag. 14 a l’apartat d’opinió, no és cert.

Tinc un petit negoci al poble i des de l’ajuntament  ens van demanar,  com altres vegades si  volíem  col·laborar. Aquest cop era per fer els lots  de Nadal pels treballadors i treballadores de l’ajuntament amb els  nostres productes.  Ens varen demanar el que volien i el preu   que en demanàvem nosaltres  pel producte. Un cop ens van dir la quantitat que necessitaven i jo els hi vaig dir el preu, ens van dir la data d’entrega i ho varen passar a recollir  quan a nosaltres ens va anar be , i la factura ens la varen demanar el mateix moment de recollida, cosa que no m’havia passat mai.

Uns dies després ens varen demanar si podíem ampliar comanda i així  va ser.

També  ens varen demanar un altre producte per un acte que es va celebrar posteriorment .

També es va concretar la data d’entrega i de facturació sense cap problema.

A  casa meva varen passar a recollir la comanda el dia 18 de desembre del 2020.

Jo vaig  presentar les meves factures el dia  13 de gener del 2021 i me la van ingressar el dia 28 de gener 2021.

Ni un mes per cobrar, van ser quinze dies. Cosa que abans si no portaves la factura ni se’n recordaven  i per cobrar  no eren quinze dies  sinó de trenta a seixanta dies.

No soc de cap partit polític, però  sí que vull deixar clar, que aquest equip de govern ho està fent molt, però que molt bé.

Pel que fa aquest setmanari, penso que abans de publicar res, hauríeu de contrastar  les notícies, perquè sinó deixeu molt a dir. Però és una opinió personal

Atentament.

1 Comentari

  1. Jo tampoc sóc de cap partit polític, però també puc constatar una cosa, que en aquests temps tant tristos que ens ha tocat viure, (pandèmia, els polítics catalans tirant-se els plats pel cap, moltes morts i tothom a casa tancat), només ens falten l’exalcalde i els seus incondicionals exercint de gota malaia.
    Si no varen ser capaços de teixir complicitats amb la resta de grups i varen actuar de manera despòtica primer, i més tard, amb polítiques populistes dignes d’un salvapàtries amb aires de grandesa, ara facin el favor de deixar treballar al nou equip per al poble i deixin d’escampar merda i posar pals a les rodes, per què ara són ells qui tenen la possibilitat de mostrar el que valen.
    Si no ho fan bé tornarà a governar Gent fent Poble, però siusplau deixeu de fer el ploricó i importunar als ciutadans d’aquest poble amb les vostres batalletes, per què més que Gent fent Poble, sembleu Gent fent Pena.

    Reply

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com