0 Shares 287 Views

Tot al granat

22 d'octubre de 2021
287 Views
Per: Sònia Roman Foto: istock.com

Granat, més conegut com a “granate”, és un color que recorda el vi, el Bordeus, el Borgonya. Totes les seves tonalitats estan entre el vermell i el marró. A mi personalment m’inspira a tardor, una tardor de magranes, per això us el recomano en diferents cosetes i ja cadascú que triï com introduir-lo i escollir aquest color per al seu dia a dia.
És una bona opció, un del color a tenir en compte, ja que té molts significats positius. Evoca passió, vitalitat, serietat i és molt càlid. És una bona opció per una manicura més fina per a les dones i així sortim del vermell de sempre, que pot semblar massa cridaner en determinades ocasions, i aconseguim un efecte més discret amb molt estil.
És una bona opció per a la roba interior, tant per homes com per dones, per no anar sempre vestits negre, que és la tendència fàcil. Una bona opció per a les nostres peces de vestir com pantalons, jerseis i fins i tot sabates… superfàcil de combinar amb gran varietat de colors com el beige, gris, negre, blau marí, verd ampolla, etc.
És una bona opció a casa. El podem incorporar a la decoració de la llar amb uns coixins, una manteta pel sofà o una catifa. Això, si no us atreviu a pintar una paret de granat, que he de dir que m’encanta la idea, ho trobo molt extremat. A taula és molt bonic, també ara que aviat vindrà Nadal i el granat amb el verd i el daurat fa molt nadalenc, unes estovalles o uns tovallons, plats o una espelmeta, de les que fan olor de fruits vermells. I fins i tot, perquè no, unes cortines de les quals recorden els teatres, les típiques dels escenaris. Amb tot això, que comenci la funció!!
Consellet de la setmana: Un sol color però moltíssimes opcions a escollir. Perquè al final a la vida es tracta d’escollir, i si volem resultats diferents hem de començar prenent decisions diferents.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com