0 Shares 672 Views

Temps de vacances………

10 d'agost de 2017
672 Views

Les vacances son un període de temps que uns esperen amb deler i altres desitgen que hagin acabat.

Després de mesos de feina dura i sovint estressant, les vacances ens donen un respir que permet desconnectar i pensar en altres coses que no sigui la feina, fer un viatge desitjat o practicar aquelles aficions que tant agraden.

Però no tot son flors i violes, hi ha qui per culpa de les vacances i de passar tant de temps amb la parella n’acaba ben tip i se’n separa. Hi ha qui no pot aguantar tenir els fills sense anar a l’escola, rondant tot el dia per casa fent enrenou i barrabassades, i desitja que s’acabin ben aviat per poder tornar a la normalitat del dia a dia.

Els mesos anomenats de vacances poden significar un temps de repòs per a uns o de molta feina per els altres. Hi ha qui es passa les vacances aclofat al sofà o anant a la piscina, i qui no para de servir copes o menjars perquè treballa en un bar de platja i les vacances ni les ensuma.

Durant les vacances hi ha qui marxa per fer el viatge que fa tant de temps que somniava realitzar i qui és queda a casa patint pels que han marxat de viatge.Hi ha qui només treballa “els mesos de vacances” i fa vacances la resta de l’any.
Hi ha qui només pot treballar els mesos de vacances i resta a l’atur la resta de l’any.
Hi ha qui no treballa ni per vacances i sempre fa vacances.
Hi ha qui està a l’atur i enyora la feina i quan podia fer vacances.
Hi ha qui enveja les vacances dels altres o el que no fa mai vacances.

En definitiva, el temps de vacances és tant variat que no sabem com dir-ne per no errar i molestar a algú que pensa que mai te prou vacances o que li sobren dies de vacances.

Per tot això us desitjo que cadascú visqui el temps de vacances com bonament pugui, el gaudeixi al màxim i no en surti malparat.

Joan Baraldés

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com