0 Shares 1204 Views

Presentació del Festival de Música Clàssica

4 de juny de 2018
1204 Views

El festival es va presentar el passat divendres 25 de maig i per primer cop, aquesta presentació es va dur a terme en les instal·lacions de Món Sant Benet.

En l’acte de presentació hi van participar l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i el regidor de cultura i festes, Xavier Racero, acompanyats pels membres de la junta de l´Associació Memorial Eduard Casajoana, amb Mireia Pintó al capdavant, i de Ferran Gonzalez, gerent de Món Sant Benet.

Les dates del festival estan programades, com en edicions anteriors, pels quatre dijous de juliol: 5, 12, 19 i 26 al Monestir de Sant Benet.

Enguany el festival presenta un seguit de novetats pensades en els espectadors. Els concerts, passaran a celebrar-se a les 22:15 h del vespre, un quart d’hora més tard que en anys anteriors, i l’espai que acollirà els concerts serà el Patí dels Arcs del monestir on, pel concert estrella del festival, s’instal·larà un escenari especial per encabir al voltant de 100 artistes i dos pianos de cua, a part de la resta d’instruments.

El festival, compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
59 views
59 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
75 views
75 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com