0 Shares 1882 Views

Nota informativa setmanal de la parròquia. Diumenge 4 de juliol de 2021 diumenge XIV del temps ordinari  any     ̶ B ̶

3 de juliol de 2021
1882 Views
Per: Consell de la Parròquia de Sant Fruitós de Bages

Festa Major d’Estiu a la Parròquia Missa Solemne, dia 4 de Juliol a 2/4 d’onze 

INTENCIONS DE LES MISSES:

Dissabte dia 10 de juliol a 2/4 de 7 en Sf. dels esposos Ramon Riera Casanovas i Pepeta Fontcuberta Ballart en el seu 13è aniversari i Montserrat Riera Casanovas en el seu 5è aniversari.

Diumenge dia 11 de Juliol a 2/4 de 11 en Sf. de Ramon Vilamitjana Escudé en el seu  8è aniversari .  Antoni Gall Oller en el seu 20è aniversari.  Dolors Pladellorens Planas en els dos anys i migs de la seva mort,  i per als avis Joan Pladellorens Rovira i Carme Planas Vendrell.

 

COMUNIÓ:

El diumenge dia 27 de Juny va rebre per primera vegada a Jesús, en el Sagrament de l’Eucaristia, el nen Arnau. Com sempre, la nostra felicitació a tots els seus familiars.

 

AMONESTACIONS:

Pensen contraure Matrimoni sí Déu vol el dia 31 de juliol en aquesta parròquia de Sant Fruitós, Marc Fernández Muñoz i Gimena Sartirana, ambdós residents d’aquesta parròquia, la nostra enhorabona a la parella.

 

BENEDICCIÓ DE COTXES A SANT FRUITÓS:

Amb motiu de la festa de Sant Cristòfol, dissabte dia 10 de Juliol, després de la missa del vespre farem com és costum la Benedicció dels cotxes, motos i bicicletes.

 

 

Sant Cristòfol

La tradició catòlica descriu a Reprobus com a un gegant canareu, que abans de la seva conversió al cristianisme ajudava els viatges a travessar un perillós tram del riu, a peu, portant-los sobre els seus muscles.

Un dia va travessar a un nen i, a cada pas que feia el gegant, el nen pesava més i més. El nen que era Jesús, li va dir que era perquè  portava sobre la seva esquena les faltes del món.

Posteriorment el gegant es va fer batejar amb el nom de Chirstóforos “portador de Crist” i ara tothom el coneix com a Sant Cristòfol. I pel fet d’haver portat el Nen Jesús, se’l reconeix com a sant patró i protector dels xofers i conductors.

 

Feliç setmana i bona Festa Major!

Consell parroquial de Sant Fruitós

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com