0 Shares 100 Views

10 anys de la cursa del Nat’s

26 d'abril de 2024
100 Views

El passat diumenge dia 21 d’abril es va celebrar una nova edició de la ja consolidada Cursa del Nat’s, enguany la què feia 10. La Cursa del Nat’s s’ha convertit en una cita de referència a la comarca per aquells que practiquen l’esport del “running” (córrer en espais oberts), els anglicismes, dit sigui de passada, ens acabaran fent més mal que la quota del 25% de castellà a les escoles.

Un any més, doncs, els corredors es van donar cita a les instal·lacions del Nat’s per participar en les diferents categories, a les que cal afegir-hi una caminada de 7,5 km paral·lela a les curses, entre tots, els participants es van acostar als 200. Pel que fa a les diferents categories de cursa, va haver-hi dues distàncies, una de 7,5 km i una d’11,5 km i diferenciades entre categoria masculina i femenina. A continuació podeu veure els podis finals de cadascuna de les categories.

7’5 km. Femení:
3.- Marta Solà
7’5 km. Masculí:
1.- Gerard Pérez (0:30:50)
2.- Josep Segura
3.- Marc Vall
11,5 km. Masculí:
1.- Josep Roset (0:43:05 i nou rècord de la cursa)
2.- Adrià Lopez
3.- Sergi Cinca

En acabar, tots els participants en la cita, corredors i caminaires, van poder gaudir d’un bon esmorzar per refer-se amb pa amb tomàquet i botifarra i begudes vàries, a més de servei de massatge al punt d’arribada. Com en anteriors edicions es van sortejar diferents regals entre els participants, gentilesa de les empreses col·laboradores.
Una felicitació al Nat’s pel magnífic ambient i la bona organització, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament amb la Policia Local. A per la propera!