0 Shares 705 Views

Tips per un ambient nadalenc

29 de desembre de 2020
705 Views

Per: Sònia Roman.- Foto: cozy_int

Suposo que ja heu decorat la casa per aquestes festes de Nadal oi que si?

Si no, encara hi sou a temps. Aquí, alguns tips del tendències.. (arribeu al final de l’article que és la idea que més m’agrada, d’acord?)

Evidentment l’ornament més característic de Nadal és un arbre ben guarnit, però si algú no té intenció de tenir-ne un a casa, no cal renunciar a crear un ambient ben festiu amb d’altres propostes.

Per començar, imprescindible la tradicional ponsètia, si no us n’han regalat cap, sortiu a comprar-ne una o fins i tot dues, ja que és la flor de Nadal per excel·lència. Les més conegudes són de color vermell però també n’hi ha de blanques o roses per exemple, amb un bon test segur que en qualsevol raconet farà goig.

La decoració de la taula és un element que cal remarcar també, és molt bonic posar unes estovalles i una vaixella una mica diferent, però si poseu les de cada dia, seria original de ben segur posar un centre de taula amb unes espelmetes i així intentar crear un espai més càlid.

També podeu crear vosaltres mateixos més detalls per decorar, com un recipient de vidre transparent ple de boles decoratives amb purpurines o de colors daurats o platejats molt festius, o ple de pinyes o d’aigua amb espelmes flotants.

Que us semblaria posar uns estels il·luminats penjats del sostre per exemple? També és molt bona idea oi? Amb els estels o les boles nadalenques també podeu fer una garlanda amb cordó, cinta o un llaç barrejat amb una mica de verd per exemple per posar-ho en alguna prestatgeria o damunt la lleixa de la llar de foc.

I parlant de llar de foc, a mi personalment sempre m’han agradat molt, les trobo altament irresistibles ja que aporten tranquil·litat i conviden a una conversa en un ambient ben relaxant i acollidor, però la veritat que jo a casa no en tinc. Però no passa res, tinc la solució! Si com jo no en teniu, busqueu al Google la paraula Fireplace, ara per Nadal Fireplace Christmas. També si teniu Neflix en podeu buscar ja que us sortiran un munt de vídeos i tindreu la llar de foc a la televisió com si d’una pel·lícula es tractes. N’hi ha amb música instrumental, piano, jazz, cançons nadalenques… busqueu i gaudiu d’un Nadal ben calentó sense llenya, ni gas! Espero que amb aquestes idees tan fàcils creeu un ambient ben nadalenc a casa.

Consellet de la setmana: Disfrutem d’aquests dies vivint el present, mirem les coses amb perspectiva, la resta ja vindrà. Us desitjo molt Bones Festes!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
98 views
98 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1392 views
1392 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1236 views
1236 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com