0 Shares 273 Views

Els imprescindibles del Tendències – Sonia Roman

7 de setembre de 2023
273 Views

Aquesta setmana el Tendències ha recopilat tres imprescindibles a tenir en compte que estan arrasant aquest estiu però continuaran el furor tota la resta de l’any, segur! De fet són 3 propostes que m’encanten i em faciliten la vida cada dia. Preneu nota d’aquestes idees:

 

  • La coberta “funda” aquàtica. Es tracta d’una bossa hermètica on pots posar el teu smartphone i així protegir-lo de l’aigua, de la sorra i aviat de la pluja i la neu.. Amb la funda es pot fer fotos molt xules a dins l’aigua o enmig d’un bassal ja que és submergible i impermeable. Hi ha moltíssims models i amb cordó regulable també per portar-la penjada al coll o creuada, super pràctica també per posar documentació, claus, etc.

 

  • Aquest estiu se m’ha acabat posar l’ampolla de plàstic al congelador per anar a la platja i tenir l’aigua fresqueta, ja era hora! M’he atrevit amb l’ampolla tèrmica! Sé que fa temps que estan a la venda.. però no m’hi havia atrevit mai. A més de recomanar-ho per gastar menys plàstic, ho recomano perquè és molt útil, la veritat. Aquestes ampolles per portar aigua o qualsevol altra beguda són d’acer inoxidable i tenen gran varietat de colors i fins i tot algunes són personalitzades amb frases o dissenys… Són Ideals per portar a qualsevol lloc i per qualsevol activitat.

 

  • A quants us ha passat que a l’hora de posar oli directament de l’ampolla o del setrill, el “pitorro” és massa ample i deixeu anar un bon raig d’oli? Que fins i tot queda bassal i tot. Ja sé que alguns/es i suqueu pa i tot, però la veritat.. no cal oi? Solució: el polvoritzador en esprai, farà que estalviem oli i de pas fem la nostra dieta més saludable. És un producte genial per controlar amb precisió la quantitat d’oli que utilitzem quan cuinem, per untar la paella, per quan fem planxa, per quan amanim.. a més, com tot el que recomano, n’hi ha de diferents mides, de 200/500ml, de taps de diferents colors… o sigui que combinen genial a la cuina i a taula de qualsevol casa i decoració.

 

Si us animeu i us feu amb alguns d’aquests imprescindibles, em podeu explicar cosetes i deixar el vostre comentari al www.montpeita.cat.

SONIA ROMAN

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
347 views
347 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
269 views
269 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
329 views
329 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com