0 Shares 883 Views

Setmana Literària

11 d'abril de 2019
883 Views

Un any més, durant la setmana de Sant Jordi, l’escola Pla del Puig celebrem la setmana literària. Aquest any s’escau tornant de Setmana Santa i ja en tenim el cartell a punt.

Al llarg del dia de Sant Jordi, com cada any, els pares de l’AFA faran una paradeta de llibres i roses. Tots els alumnes de l’escola l’aniran a visitar i, segurament, s’emportaran cap a les classes alguns llibres que trobin interessants. A més a més, els alumnes de l’institut vindran a explicar-nos contes als alumnes de 1r i als de Cicle Mitjà.

Dimecres al matí els alumnes d’Educació Infantil rebran la visita de l‘il·lustrador Jaume Gubianas que segurament sorprendrà a tots els nens i nenes amb els seus dibuixos.
Dijous al matí els alumnes d’Educació Primària es desplaçaran al Casal Cultural del poble i es traslladaran a l’Edat Mitjana per escoltar les històries i llegendes que els explicarà el Cavaller d’Espinzella.

I, durant les tardes d’aquesta setmana literària, com ja és costum, els nens i nenes dels diferents cursos obsequiaran als pares i mares amb alguna feina feta des de l’escola.

A diferència dels darrers anys que es portaven a terme bàsicament recitals de poemes, aquest any, a més de poemes, explicarem rondalles, contes i llegendes.
Així doncs, el mateix dimarts 23 aniran al Nexe els alumnes de 2n i 6è que faran una lectura de contes per desmitificar els personatges i les seves característiques i oferiran un quants poemes als assistents.

El dimecres 24 hi aniran els alumnes de 1r i 5è que explicaran unes llegendes, alguna fins i tot desexplicada, i cantaran una cançó.

El divendres 26 els alumnes de 3r i 4t explicaran una rondalla molt especial i en faran una petita dramatització.

Finalment, el dilluns 29 d’abril tots els alumnes de P3, P4 i P5 ens faran una pinzellada dels contes tradicionals i populars.

A aquestes representacions de les tardes hi esteu tots convidats.

Alumnes de 3r de Primària Escola Pla del Puig

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com