0 Shares 488 Views

Ser o no ser un bon culer

12 de maig de 2018
488 Views

El Barça ha fet una gran temporada, doncs ha guanyat el doblet: la lliga i la copa del rei, i en canvi, a molts culers els sembla que ha estat una mala temporada, que l’equip no ha jugat bé, que els fitxatges que s’han fet no han funcionat, tot i els milions que ens han costat, que sense l’Iniesta l’equip patirà molt…..
Tenen raó els afeccionats que pensen així… potser en part sí, però la veritat és que el Barça ha fet una temporada que li ha donat uns resultats excel·lents i en la història de la lliga pocs equips ho han aconseguit.
En Messi possiblement serà bota d’or i no seria estrany que guanyés la pilota d’or si Argentina fa un bon mundial, i per sort encara tenim el millor jugador del món per uns quants anys més.
El Barça enguany ha batut el rècord de partits de lliga sense perdre i podria aconseguir-ne un de nou si acaba guanyant els 3 partits que encara li queden.
Vàrem guanyar al Real Madrid a casa seva i, tot i jugar amb 10, aquest diumenge a casa no ens vàren guanyar i no van aconseguir trencar-nos la ratxa de partits sense perdre.
El nostre gran rival, el Madrid, de moment no ha guanyat encara res.
Per què, doncs, hem de veure el got mig buit? Per què hem de patir veient jugar el Barça quan no guanya amb claretat?, per què hem de criticar el seu joc i als seus jugadors?
La veritat és que costa donar una resposta a aquestes preguntes, i més quan qualsevol altre equip de la lliga i d’arreu d’Europa signaria ara mateix els resultats del Barça.
El “Periquitos” pateixen cada any per no baixar a segona i en canvi els culers pateixen per no guanyar la lliga, i si la guanyen, continuen patint…. sembla mentida però és així.
No hauríem de ser els culers més realistes i pràctics, gaudir del nostre Barça i deixar de patir d’una punyetera vegada?
A molts els costarà fer aquest canvi de xip, però si ho aconsegueixen, segur que seran més feliços.
Per sort el Barça d’aquests darrers anys ens ha donat moltes alegries com per ser-ho.
Visca el Barça i visca Catalunya.

Joan Baraldés

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris del cap de setmana
45 views
45 views

Horaris del cap de setmana

ASFE - 30 de setembre de 2022
Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival
42 views
42 views

Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival

Jaume Grandia - 30 de setembre de 2022
Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”
33 views
33 views

Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”

Redacció - 30 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com