0 Shares 79 Views

Presentació de l’exposició “Els set pecats capitals”

21 de maig de 2022
79 Views

El passat divendres dia 13 va tenir lloc a la Biblioteca Municipal la presentació del llibre “Els 7 pecats capitals” i la inauguració de l’exposició dels quadres originals que acompanyen els textos.

El llibre mostra els poemes de Mireia Juanola, en els que fa una interpretació molt gràfica i punyent per descriure cadascun dels 7 pecats encarnats en una o vàries persones, els textos, en paraules de Juanola, volen remoure i fer que ens creem nosaltres mateixos una imatge d’ells. Aquesta contundència del text es veu enfortida per les pintures d’en Joan Descals, originals de les quals són exposats a la biblioteca.

Durant la presentació, Descals va fer menció del què ell anomena l’Art Polièdric, una expressió que fa servir per convertir l’art en alguna cosa infinita, és a dir, cada forma d’expressió, cada artista, cada llenguatge, pot formar part d’una cara d’un gran poliedre, tractant un mateix tema, enriquint-se i complementant-se mútuament. Aquesta idea, és, precisament la llavor de la col·laboració entre Descals i Juanola, i deixant oberta la incorporació de noves formes d’expressió a aquest projecte que han iniciat. Després de les explicacions dels autors va haver-hi una animada tertúlia/col·loqui, al voltant dels pecats
capitals, filosofia, realitat que vivim…

FOTO: Jaume Grandia

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com