0 Shares 645 Views

Peregrinació a Montserrat

11 de maig de 2018
645 Views

El passat diumenge, 6 de maig, es va celebrar la popular peregrinació de la parròquia de Sant Fruitós de Bages, a Montserrat. Peregrinació quasi ininterrompuda que es ve celebrant des del 23 de setembre de 1984, i que es va iniciar amb mossèn Josep Torra, que en pau descansi.

Alguns de valents, tot i amb l’amenaça de pluja, van decidir pujar la muntanya a peu. Altres, en cotxe particular i la majoria vàrem pujar, en autocar, organitzat per la parròquia.

El rector del Santuari, Pare Joan Maria Mayol, ens va adreçar unes paraules de benvinguda que ens vàrem fer sentir molt ben acollits -com si estiguéssim a casa- a tots els pelegrins que ens vàrem desplaçar a Montserrat, centre d’espiritualitat, per excel·lència, del nostre país.

Mossèn Théophile va oficiar la missa a l’altar major. Es varen presentar, com sempre s’ha fet, les ofrenes; i es va pregar per la bona marxa del poble, per tots els assistents i també pels absents; pels nostres malats i per a les seves famílies.

Amb aquestes línies es vol agrair l’esforç de tots els participants que s’han volgut llevar d’hora per a acompanyar-nos. També, donar les gràcies al Grup Posa’t en Marxa, i a tots i cada un dels assistents, per la seva aportació personal i ganes de col·laborar que -tot i la pluja- ens van ajudar a passar un matí de peregrinació inoblidable.

Consell Pastoral de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
347 views
347 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
268 views
268 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
329 views
329 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com