0 Shares 492 Views

Peregrinació a Montserrat

11 de maig de 2018
492 Views

El passat diumenge, 6 de maig, es va celebrar la popular peregrinació de la parròquia de Sant Fruitós de Bages, a Montserrat. Peregrinació quasi ininterrompuda que es ve celebrant des del 23 de setembre de 1984, i que es va iniciar amb mossèn Josep Torra, que en pau descansi.

Alguns de valents, tot i amb l’amenaça de pluja, van decidir pujar la muntanya a peu. Altres, en cotxe particular i la majoria vàrem pujar, en autocar, organitzat per la parròquia.

El rector del Santuari, Pare Joan Maria Mayol, ens va adreçar unes paraules de benvinguda que ens vàrem fer sentir molt ben acollits -com si estiguéssim a casa- a tots els pelegrins que ens vàrem desplaçar a Montserrat, centre d’espiritualitat, per excel·lència, del nostre país.

Mossèn Théophile va oficiar la missa a l’altar major. Es varen presentar, com sempre s’ha fet, les ofrenes; i es va pregar per la bona marxa del poble, per tots els assistents i també pels absents; pels nostres malats i per a les seves famílies.

Amb aquestes línies es vol agrair l’esforç de tots els participants que s’han volgut llevar d’hora per a acompanyar-nos. També, donar les gràcies al Grup Posa’t en Marxa, i a tots i cada un dels assistents, per la seva aportació personal i ganes de col·laborar que -tot i la pluja- ens van ajudar a passar un matí de peregrinació inoblidable.

Consell Pastoral de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
30 views
30 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com