0 Shares 356 Views

Opinions de sobretaula: El Pep

23 de març de 2023
356 Views

Avui us parlaré d’una persona especial, d’aquelles que en tots els pobles n’hi ha alguna però que es poden comptar amb els dits d’una mà.

Al Josep Molins, “el Pep”, no el coneixíeu perquè era de Sabadell, però jo vaig tenir l’oportunitat i alhora el goig de tractar-lo durant 30 anys, tots els que he estat treballant a l’Ajuntament de Sabadell, i ha deixat en mi un record i una empremta inesborrable.

El Pep era el president de la Joventut Atlètica de Sabadell, però abans havia sigut un atleta olímpic que va participar en els Jocs Olímpics de Roma, i va ser campió d’Espanya en mig fons.

Els seus èxits esportius varen ser molts i variats, en la seva joventut va ser en 4 edicions el millor esportista de Sabadell, però no són aquests els èxits que jo recordaré. En Pep era una persona que es va lliurar en cos i ànima a promoure l’atletisme a Sabadell però que va destacar pel seu humanisme, per la seva bonhomia, per la seva generositat i entrega cap els altres sense importar-li els costos personals i econòmics que li podien reportar.

Sempre disposat a ajudar, a col·laborar, a organitzar activitats del món de l’atletisme i d’aquelles que tenien un marcat caire social i solidari. A banda de ser el fundador de la més gran escola d’atletisme del país, va participar en l’organització de nombroses curses per recaptar diners per organitzacions com la de la lluita contra el càncer, en activitats com l’entrada de la flama del Canigó, en la redacció del llibre Blanc de l’Esport de Sabadell, i va col·laborar en moltes activitats de les diverses associacions de veïns dels barris de Sabadell.

Al Pep a Sant Fruitós no el coneixíeu, però de ben segur que ara us venen al cap el nom d’algunes persones que aquí també han deixat una empremta que tots recordarem. Persones que pel seu caràcter t’arriben al cor i et fan millor persona pel sol fet de poder compartir amb elles moments i experiències de la nostra vida, persones com l’Eduard Casajuana i com El Josep Noguera” el Fusteret”.

En la nostra societat, cada vegada més impersonal i poc solidària, quan tenim l’oportunitat de conèixer i conviure amb persones d’aquest tarannà, amb aquests valors, ens adonem que no tot és negatiu, i aquells joves amb qui es relacionen són i creixen millors.

Són persones que han aportat a la nostra societat un pòsit de valors i d’ensenyances que la fan prosperar i millorar, són persones que val la pena tenir sempre en el record, no solament per no oblidar-les, sinó per donar continuïtat a tot allò que elles van iniciar de manera generosa i altruista i que ens van marcar la nostra vida per sempre més.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
59 views
59 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
75 views
75 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com