0 Shares 658 Views

Nota informativa setmanal de la parròquia, Diumenge 24 de gener del 2021 tercer diumenge de durant l’any –B-

23 de gener de 2021
658 Views
Per: Consell de la Parròquia de Sant Fruitós de Bages

INTENCIONS DE LES MISSES (30% d’aforament):

Dissabte dia 23 a 2/4 de 7 de la tarda en Sf. de Rosa Ribalta. Diumenge dia 24 a 2/4 d’11 del matí en Sf. de Isabel Mª Fernández Listan (18è Aniversari)  i Francisco Navarro Pulido. Dissabte dia 30 a 2/4 de 7 de la tarda en Sf. de Maria Sala i Jesús Malagarriga,  i Diumenge 31 a 2/4 de 11 del matí en Sf. de Pere Vilamitjana (22è Aniversari).

RECOLLIDA DEL PESSEBRE DE SANT VALENTI:

El pessebre que el grup Posa’t en Marxa va portar uns dies abans de Nadal al Puig de Sant Valentí, s’anirà a treure un cop acabada la missa de 2/4 de 10, el proper diumenge, 31 de gener, seguint estrictes mesures sanitàries.

 

pescadors al llac de Galilea

 

Marc 1:14-20.  Reflexió:

 

Si sempre fem el mateix el resultat sempre serà el mateix però, per poc que fem diferent tot es modifica i la nostra vida pot donar un gir.

“Ells eren pescadors”. La pesca era la principal indústria de Galilea. Simó i Andreu posseïen xarxes, i donaven feina a altres. Per seguir Jesús, van abandonar un negoci segur i en funcionament. La persona i l’anomenat de Jesús era tan irresistible, que van prendre la decisió sense necessitat de preparar-se.

Res podia ser més normal per als pescadors que rentar les seves xarxes. No era difícil; però prenia el seu temps. Era una tasca que permetia conversar amb altres pescadors i programar la propera sortida al llac de Galilea. Aquest dia, per Jaume i Joan, Simó i Andreu, va ser diferent, van decidir seguir Jesús, tot i segur que també tenien els seus dubtes però van seguir a un líder que predicava contracorrent.

També per a nosaltres – enmig del nostre treball, vida familiar i malaltia – estem cridats a seguir-lo,  donar-li a Ell un lloc prioritari en les nostres vides.

Pots recordar els moments en què et vas adonar que et va succeir a tu? Les vides dels deixebles van canviar des del dia en que van seguir a Jesús: van deixar de ser pescadors, i el món seria la seva llar d’ara endavant. Els apòstols viatjarien lluny amb la memòria i els relats de Jesús, i arribarien a morir en el seu Nom.

A les nostres oracions oferim el nostre futur a el Senyor, amb generositat i confiança.

 

Consell parroquial de Sant Fruitós de Bages

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
16 views
16 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1610 views
1610 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
36 views
36 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com