0 Shares 662 Views

L’obsessió pel control de l’equip de govern ara sí té aturador

11 de novembre de 2019
662 Views

Si bé la legislatura passada les propostes del govern de GfP tiraven endavant amb la facilitat de la majoria absoluta, actualment, troben l’oposició ferma en la tasca de control i millora.
En les ordenances del 2020, es pretenia que l’Ajuntament actués d’ofici, i fes pagar a les finques que no tenien la placa de gual aproximadament 250€. Una penalització que considerem abusiva, desproporcionada i injustificada.
Creiem que era una mesura de control innecessària que, no tenia en compte l’ús real de l’accés i a més la mesura de control seria feta per una empresa externa.
Per tot això, aquesta proposta ha topat amb la negativa del grup municipal d’ERC, i finalment ha estat retirada abans d’arribar al ple.
Aquesta és una de les tasques de l’oposició, la de control, i l’altra és la de fer propostes de millora, en el format que en cadascun dels moments, considerem oportú. Si n’hi ha que no els agraden les mocions, serà el seu problema. Seguirem fent la nostra feina, compromesos com estem amb el treballar per fer un Sant Fruitós millor cada dia.
Grup Municipal ERC Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com