0 Shares 507 Views

L’obsessió pel control de l’equip de govern ara sí té aturador

11 de novembre de 2019
507 Views

Si bé la legislatura passada les propostes del govern de GfP tiraven endavant amb la facilitat de la majoria absoluta, actualment, troben l’oposició ferma en la tasca de control i millora.
En les ordenances del 2020, es pretenia que l’Ajuntament actués d’ofici, i fes pagar a les finques que no tenien la placa de gual aproximadament 250€. Una penalització que considerem abusiva, desproporcionada i injustificada.
Creiem que era una mesura de control innecessària que, no tenia en compte l’ús real de l’accés i a més la mesura de control seria feta per una empresa externa.
Per tot això, aquesta proposta ha topat amb la negativa del grup municipal d’ERC, i finalment ha estat retirada abans d’arribar al ple.
Aquesta és una de les tasques de l’oposició, la de control, i l’altra és la de fer propostes de millora, en el format que en cadascun dels moments, considerem oportú. Si n’hi ha que no els agraden les mocions, serà el seu problema. Seguirem fent la nostra feina, compromesos com estem amb el treballar per fer un Sant Fruitós millor cada dia.
Grup Municipal ERC Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record
48 views
48 views

Foto record

Jaume Grandia - 28 de març de 2023
El racó del lector
40 views
40 views

El racó del lector

Redacció - 28 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com