0 Shares 510 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages demana a la ciutadania que obri les xarxes wifi privades per tal que tots els escolars tinguin accés a internet

10 d'abril de 2020
510 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages anima a tots els santfruitosencs i santfruitosenques a compartir la seva xarxa wifi entre les famílies veïnes que no hi tenen accés.

Davant la situació actual, disposar de connexió a internet s’ha convertit en una necessitat important sobretot entre els infants i joves en edat escolar per tal de poder mantenir el contacte amb l’escola.

Algunes famílies del municipi no disposen de connexió internet i aquest fet els pot excloure de continuar la seva activitat lectiva o de relació amb els companys i companyes.

És per aquest motiu que animem a la ciutadania a obrir les seves xarxes en horari de 10 a 14 hores per tal que tothom tingui la possibilitat de connectar-se a internet.

Si has obert la teva xarxa o vols facilitar la contrasenya als teus veïns, pot deixar-los una nota a l’escala o a l’ascensor. Aquest gest solidari pot ajudar al fet que cap escolar es quedi enrere.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com