0 Shares 1215 Views

La solidaritat

15 de desembre de 2018
1215 Views

Al nostre voltant, sovint de forma anònima, hi ha persones que esmercen el seu temps i/o diners per ajudar els altres. Són gent que senten la necessitat de treballar per millorar la societat en què vivim, lluitant per una causa solidària, treballant per recaptar diners per a nens amb malalties rares o per tirar endavant entitats o projectes socials.

Són persones solidàries que sovint passen totalment desapercebudes perquè no els agrada la notorietat, no els cal el reconeixement públic per fer el que fan. Són persones que treballen per als altres sovint sense rebre res a canvi, únicament la satisfacció personal d’haver fet una bona obra, d’haver ajudat aquells que ho necessiten perquè sols no poden satisfer les seves necessitats o superar els seus problemes.

Si ens hi fixem bé segur que tots tenim algú a prop nostre que actua així i que passa desapercebut per a la majoria de la gent. A aquestes persones els empeny aquest esperit de solidaritat i generositat que els inspiren els problemes dels altres. Si tenim la sort de conèixer alguna d’aquestes persones, podem donar-los la mà i dir-los “molt bé”, o millor encara, ajudar-los si podem, segur que es sentiran reforçats en el seu compromís personal, i nosaltres podrem tastar aquesta satisfacció que dona el treballar desinteressadament per ajudar els altres.

Joan Baraldés

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com