0 Shares 1308 Views

La setmana literària a l’escola Pla del Puig

19 d'abril de 2018
1308 Views

Durant la setmana del 23 al 27 d’abril, a l’escola Pla del Puig celebrarem la Setmana Literària. Al llarg de la setmana farem diferents activitats i a continuació els nens i nenes de segon us les explicarem.

El dilluns 23 celebrarem Sant Jordi. Al llarg del matí tots els nens i nenes de l’escola aniran a la paradeta de l’AMPA a buscar llibres per a la seva classe. A la tarda es farà un intercanvi, cada classe explicarà la llegenda, cantarà una cançó o recitarà poemes a una altra classe. A més a més, l’escola estarà decorada amb escuts que els nens i nenes hauran portat, una activitat que ha proposat l’AMPA de l’escola.

De dimarts a divendres, cada tarda, un cicle de l’escola anirà al Nexe. Allà faran una activitat per als pares i les mares. A l’acabar l’actuació dels diferents cursos es farà la presentació del Lipdub del 10è aniversari que vam gravar l’últim dia del segon trimestre i que tots i totes tenim moltes ganes de veure.

Una altra activitat de la setmana literària és una xerrada que tindrà lloc el dimecres 25 a les 7 de la tarda al Nexe. El títol de la xerrada és “Educar sense cridar” a càrrec d’Alba Castellvi.

Escola Pla del Puig

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com