0 Shares 344 Views

La Fira Mediterrània de Manresa tanca amb èxit la seva 25a edició

16 d'octubre de 2022
344 Views

La Fira Mediterrània de Manresa tanca amb èxit la seva 25a edició

Adrià Grandia va presentar l’espectacle “RE”

La 25a. Fira Mediterrània de Manresa, que es va celebrar el passat cap de setmana a la capital del Bages, va obtenir un gran èxit, tant de públic, com dels espectacles presentats, així com l’assistència de professionals.

La commemoració del seu quart de segle s’ha pogut celebrar amb la tornada del carrer, el cant i el ball col·lectiu, però també amb la consolidació de l’aposta de l’arrel com a motor creatiu, principalment amb l’èxit de les propostes artístiques que han comptat amb l’acompanyament de Fira Mediterrània així com els continguts treballats dins la programació d’activitats de reflexió i intercanvi adreçats als professionals.

Un dels primers espectacles presentats fou “RE” del santfruitosenc Adrià Grandia, que malgrat hora de la funció, 2/4 de sis de la tarda del dijous, va comptar amb un bona presència espectadors a l’espai de la nau de  l’Anònima.

RE- és una provocació en escena per reflexionar a partir de la tradició i, si es pot, recodificar-la per imaginar la tradició del futur. Així resumeixen des de la Fira Mediterrània de Manresa la nova proposta d’Adrià Grandia, Carlos Martorell i Anna Romaní. El mateix Grandia, en declaracions a l’ACN, explica que RE- “neix d’un dubte, de dubtar què és la tradició i què és aquest concepte tan universal que podem trobar a gairebé totes les cultures”. El projecte és una coproducció entre la Fira Mediterrània de Manresa i el Dansàneu i, segons Grandia, és una peça “en permanent revisió”.

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com