0 Shares 825 Views

Gonzalo Boye Tusset

18 de maig de 2019
825 Views

Si encara no el coneixeu us recomano que us interesseu per ell i en feu un seguiment. En Gonzalo Boye va néixer a Xile l’any 1965. És fill d’un periodista i la seva àvia era catalana. Allà va estudiar en una escola anglesa i més tard va marxar a Alemanya per cursar estudis de ciències polítiques i economia. L’any 1987 va venir a Espanya a residir i, durant un viatge a Xile per visitar a la seva família, el seu cotxe va ser utilitzat per ETA per segrestar a diverses persones, motiu pel qual va ser acusat de terrorisme per col·laborar amb ETA.

El 1992 va ser detingut juntament amb altres tres persones més de nacionalitat xilena, com a sospitós d’haver participat en els segrestos d’Emiliano Revilla i Manuel Prado i Colón de Carvajal , tots dos perpetrats per la banda terrorista ETA . Tant Boye com la resta dels detinguts van ser acusats de pertànyer al Moviment d’Esquerra Revolucionària (MIR).
Finalment va ser declarat culpable de col·laborar en el segrest de Revilla, pel qual el 1996 va ser condemnat a una pena de catorze anys de presó. Boye sempre ha defensat la seva innocència sobre aquests fets.

A la presó, es va matricular a la UNED i va completar la llicenciatura de Dret. El 2002, sis anys després d’ingressar a la presó, va ser posat en llibertat.
Gonzalo Boye és el coordinador dels equips d’advocats internacionals que defensen al President Carles Puigdemont, a la resta d’exiliats polítics i al raper Valtònyc.
En Gonzalo és un advocat penalista que ha participat en importants causes internacionals i que a casa nostra s’ha fet famós per ser el principal dissenyador de l’estratègia de defensa dels nostres polítics exiliats a Brussel·les i dels èxits que, un darrere l’altre, han obtingut en els tribunals de Bèlgica i Alemanya.

Us recomano que llegiu el llibre que ha publicat enguany “ …Y ahí lo dejo. Crònica de un proceso”.

En Boye acaba els seus comentaris a les xarxes socials, quan hi ha alguna bona notícia respecte del procés, amb aquesta frase ….Y ahí lo dejo, donant a entendre que el que s’havia previst es complirà, i fins ara ha estat així.
En Boye és una font d’esperança per a tots els que seguim atents l’evolució del procés en l’àmbit internacional i per això ara estem molt pendents del que passarà aquest any 2019, ja que ha anunciat que hi haurà moviments i resultats importants en l’estratègia d’internacionalitzar el cas català i s’avançarà en la resolució del casos dels polítics catalans…..i aquí ho deixo.

Ultima hora !!!
Gràcies a la feina de’n Gonzalo Boye i de l’equip d’advocats que porten la defensa del President Carles Puigdemont, la JCE ha hagut d’acceptar la candidatura de Puigdemont, Comín i Ponsatí a les eleccions europees !!!!

Joan Baraldés

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
27 views
27 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
24 views
24 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
38 views
38 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com