0 Shares 746 Views

FIRA MEDITERRÀNIA a Manresa del 13 al 18 d’Octubre

12 d'octubre de 2020
746 Views

Adrià Grandia actua el dia 16 a la Sala del Peguera

Del 13 al 18 d’octubre tindrà lloc la 23a Fira Mediterrània de Manresa, en una edició marcada per l’excepcionalitat del moment, la Fira no vol renunciar a ser cita imprescindible com a mercat estratègic de l’arrel.

Fira Mediterrània oferirà activitats professionals en línia de dimarts 13 a dijous 15 d’octubre. De dijous 15 al vespre i fins diumenge 18 d’octubre es realitzaran les activitats i espectacles en viu a Manresa.

La Fira obrirà i tancarà amb Brots Transhumants, una transhumància artística de sis dies per tal de viure i reflexionar com mirem l’entorn, la terra i el territori, a càrrec del músic Arnau Obiols, el ballarí Magí Serra i el creador audiovisual Pepe Camps

Una d’aquestes propostes de l’obrador de la Fira Mediterrània serà l’encarregada d’inaugurar la programació artística en viu de la Fira d’enguany, dijous 15 d’octubre a la Sala gran del Teatre Kursaal. Es tracta de Za! & La Transmegacobla, que, fruit d’un laboratori realitzat en el marc de la Fira fa dos anys, reunirà sobre l’escenari el grup de música experimental Za!, la MegaCobla, un quartet de vents de cobla tradicional, i al duet femení de trans-folk Tarta Relena, amb la coproducció de la pròpia Fira i l’Espai Marfà de Girona.

A banda de l’espectacle inaugural de Za!&La TransMegaCobla, cal destacar l’espectacle “Acte de fe”  amb el músic santfruitosenc Adrià Grandia junt a Carlos Martorell i Marc Vilajuana, que tindrà per escenari la Sala d’Actes de l’IES Lluís de Peguera, amb tres representacions, a les 17, 19,30 i 23 h.

A “Acte de fe”, els tres músics exploren la nostra relació amb la tecnologia cercant similituds amb la relació que tenim amb la religió, plantejant que en els dos casos ens hi acostem amb la mateixa fe. El repertori de la proposta fa una relectura de la música tradicional religiosa passada pel sedàs del s. XXI. Una litúrgia mediada per una intel·ligència artificial que actua com a quart component del grup. És una coproducció de Fira Mediterrània, FiraTàrrega, l’Eufònic, el Kovent i el Convent d’Alcover.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
88 views
88 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1383 views
1383 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1227 views
1227 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com