0 Shares 658 Views

El llaç il·luminat

15 de març de 2019
658 Views

En veure despuntar / el llaç il·luminat / en l’hora més foscosa…
Doncs no, no tenim llaç il·luminat ni en l’hora més foscosa ni en cap altra hora. Fa uns dies, algú, tot fa pensar que uns desaprensius i/o desaprensives, se’l van emportar sense permís, de la façana de l’ajuntament, igual que l’estelada de la paret lateral, i la pancarta i els llaços del balcó.

També va tocar el rebre a la flamant persiana del local de Junts per Sant Fruitós que hi ha just a l’altra banda de la carretera, amb pintades barroeres i espanyolistes, i em consta que també a molts llaços i altres símbols reivindicatius de la llibertat dels nostres presos i preses polítics/es, exiliats/es i represaliats/es, d’alguns altres pobles de la nostra comarca.
Sembla ser que la policia local n’ha identificat alguns/es, i se suposa que qui hagi sigut haurà de carregar amb les conseqüències, però tot i que alguns elements ja han estat reposats, l’omnipresent llaç groc, es troba a faltar, no només cada dia a les nou del vespre mentre alguns toquen i altres cantem El Cant dels Ocells, sinó també a totes hores.
Esperem que s’hi pugui tornar a posar ben aviat(*), però si no és així, em sembla que ja queda clar que això no ens farà desistir dels nostres actes ni variar els nostres convenciments.

Aquest passat diumenge, Festa de l’Arròs, just quan dins la pista d’El Bosquet s’acabava l’àpat i la gent ja anava marxant, un parell d’individus visiblement beguts, ens van increpar quan van veure que una persona del nostre grup, lluïa visible i orgullosament un llaç groc a la solapa.

Ja sabem que tot això no és nou, i que des del començament de les manifestacions i mobilitzacions en pro de la llibertat s’han patit accions destructives i actituds hostils, però la veritat i a la vista de com succeeixen les coses, ara mateix, tant me fa, sobretot perquè últimament me n’adono que els/es destructors/es, lluny de mostrar obertament la seva identitat i les seves intencions, només saben actuar emparats en la nocturnitat o bé sota unes generoses dosis d’alcohol.

(*) Al tancar aquesta edició s’estava col·locant un nou llaç a la façana de l’Ajuntament

Rosa Camprubí

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer
23 views
23 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer

Galdric Sala - 1 de febrer de 2023
UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES
38 views
38 views

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 31 de gener de 2023
Frase de la setmana. Lao Tse
3988 views
3988 views

Frase de la setmana. Lao Tse

Redacció - 30 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com