0 Shares 872 Views

Cuando ruge la marabunta

12 de novembre de 2019
872 Views

La primera vegada que vaig veure aquesta pel.lícula era molt jove i em va fascinar, pel color, la història d’amor/odi, la gran mansió de Leinnigen, i aquelles formigues assassines de les quals mai n’havia sentit parlar… La pel.lícula –prou coneguda– és d’aventures ambientada a una plantació del Brasil en 1901. Interpretada per l’actor Charlton Heston – que en aquell temps era un home molt atractiu, i l’actriu Eleanor Parker, guapíssima amb aquells cabells vermellosos.
Christopher és el ric propietari de la plantació de cacau, s’ha casat per poders amb una dona que té 25 anys d’edat. No es conèixen de res, la dona arriba amb una barcassa a través del riu. A Cristopher només li interessava casar-se per poder tenir un fill que pugues heretar la seva gran plantació, per això es casa per correspondència, sense interessar-se gaire per la dona que li pugui arribar. Ell era jove, baronil, valent, arriscat, reprimit envers les dones,i força misogin. Quan veu a la Joanna tan guapa, refinada, intel.ligent i sabia, es demana el perquè aquella dona s’ha volgut casar en aquelles condicions. Joanna li explica que ja havia estat casada, i ja hi som. De cap manera Christopher pot suportar que un altre home l’hagi tocada. Tant li hauria fet que no fos guapa però havia de ser verge. És llavors quan presumeix dient que ell ha estrenat tots els mobles d’aquella luxosa mansió. I li fa saber que el piano que ella estava tocant en aquell moment, no l’havia tocat ningú abans, o sigui que era un piano verge. Ella sense immutar-se li contesta la famosa frase que diu:
“- Si vostè entengués una mica de música s’adonaria de què un piano sona molt millor quan ja s’ha tocat”
Amb els meus pares en arribar a casa vam comentar algunes escenes; a mi se’m va escapar de repetir la frase que contesta Joanna del piano. La mare em mira, i que em pregunta: “ I què volia dir amb això de què un cop tocat el piano sona millor?” De seguida em vaig adonar que havia parlat massa. En aquells temps, sempre calia fer veure que encara sabies molt menys del que sabies, almenys a casa meva.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
57 views
57 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
74 views
74 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com