0 Shares 718 Views

Calorosa i participada Festa Major d’estiu

13 de juliol de 2019
718 Views

El passat cap de setmana Sant Fruitós de Bages ha viscut la Festa Major d’Estiu 2019 que ha estat lluïda i molt participada en la seva varietat d’actes, acompanyada pel bon temps, excepte el dissabte al capvespre que un ruixat va obligar a suspendre el ball de la Gent Gran que s’havia de celebrar al Bosquet.

El dijous, èxit de la segona edició de “7 de tapes + 7 de vi” que va vendre més de 700 tiquets. El divendres va tenir lloc l’elecció de la pubilla i l’hereu de Sant Fruitós, acte que es va recuperar l’any passat, i que per aquest 2019 van resultar elegits Alba Prinz i Lluís Pérez, que substitueixen a Mariona Sagués i Roc Grandia. També molt públic a la Festa Andalusa i al concert del grup Strombers.

El dissabte es va celebrar la IV Trobada dels Grups de Percussió, organitzada per Batukada Shangó. Actuació del Grup “La 3a. Joventut” de Sant Fruitós, mentre el jovent va gaudir del concert de “Los 80 principales”, i del ball dels Santfree DJ Party.

El matí del diumenge, després de la Missa Solemne, es va fer una audició de Sardanes, amb la Cobla Orquestra Rosaleda i balls tradicionals a càrrec de l’esbart local “Som Riu d’Or”. Mentre els assistents van poder gaudir un apetitós pica-pica, preparat pel Col·lectiu de Recerca. L’orquestra Rosaleda també fou l’encarregada d’amenitzar el concert i un animat ball de la Festa Major.

El dilluns, festa local, es va cloure el programa festiu, amb la Festa Jove, amb una Gimcana Marrana, a l’aparcament del pavelló municipal. També ball a l’Esplai amb Alberto Paulo i a la nit, al Cobert de la Màquina de Batre, molta gent va gaudir de l’espectacle d’humor, “L’home orquestra”, a càrrec de Peyu.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València
105 views
105 views

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València

Agència Catalana de Notícies - 23 de febrer de 2024
Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
412 views
412 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
335 views
335 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com