0 Shares 58 Views

Adrià Grandia actua a l’Acte Institucional a Montjuïc

16 de setembre de 2022
58 Views

Diumenge passat, a la nit, es va celebrar l’acte institucional de la Diada a Barcelona, a l’espai de les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch, a Montjuïc, organitzat pel  govern de la Generalitat i el Parlament de Catalunya.

Un dels músics actuants fou el santfruitosenc Adrià Grandia amb  instruments tradicionals com la gralla o la Viola de Roda, junt amb l’orquestra de cambra, formada especialment per a la Diada i la banda dirigida per Jofre Bardagí.

L’acte tenia com a eix vertebrador el relat d’alguns dels episodis més rellevants de la història de Catalunya des del 1714, amb el focus posat en la el paper de les dones. Un espectacle amb actuacions musicals, performance teatral, dansa, mapping i projeccions audiovisuals, sota la direcció artística de Marta Bayarri i la direcció musical de Jofre Bardagí.  Alguns dels artistes participants foren Mariona Escoda, Helena Miquel, Joan Dausà, Caïm i Àngel Riba, Ven’nus, Mireia Vivees, Borja Penalba, Meritxell Neddermann, Marc Ross, Isabel Vinardell i Isabel Laudenbach, Xavi de la Iglesia i Mireia Feliu, així com el Cor de Cantants, dirigit per David Costa.

L’acte fou emès en directe per Televisió de Catalunya, i es pot visualitzar a: https: www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/acte-institucional-11-s-11092022/video/6175091/

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris del cap de setmana
43 views
43 views

Horaris del cap de setmana

ASFE - 30 de setembre de 2022
Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival
39 views
39 views

Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival

Jaume Grandia - 30 de setembre de 2022
Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”
30 views
30 views

Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”

Redacció - 30 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com