0 Shares 301 Views

Acte institucional de la Diada

16 de setembre de 2023
301 Views

Sant Fruitós, com ja és tradicional, va celebrar l’acte institucional de la Diada, en una matinal al Cobert de la Màquina de Batre.

L’acte es va iniciar amb la hissada de la senyera, a l’asta de la plaça de l’Onze de Setembre i a l’entarimat instal·lat al Cobert, que va anar a càrrec de la Pubilla, Ivet Prat, i de la Dama, Paula García. Es va llegir el parlament institucional que, anualment, consensuen els portaveus de les quatre forces polítiques amb representació al ple municipal. Després l’alcalde Joan Carles Batanés, va dirigir unes paraules al públic assistent, un centenar de persones, recordant que enguany hi tornava haver consens entre els grups polítics, i també la importància de les entitats locals, en la participació de les activitats que es desenvolupen al poble.  Finalment, també van parlar, la Pubilla i la Dama,que reivindicaren la necessitat de que s’escolti als joves. L’acte, que es va cloure amb el Cant dels Segadors.

L’acte fou amenitzat amb cants populars i patriòtics a càrrec de la Coral de Sant Fruitós i també, amb els balls dels gegants de Sant Fruitós.

 

Fotos J. Grandia

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com