0 Shares 369 Views

XXVI Festival de Música Clàssica.

14 de juliol de 2020
369 Views

Imatge del concert de dijous passat.

Els pianistes Eudald Buch (talent emergent) i Vladislav Bronevetzky, ahir vespre, en el 1r concert del XXVI Festival de Música Clàssica, Memorial Eduard Casajoana. Aquesta setmana en versió on-line.

El passat 9 de juliol es va desenvolupar el primer concert del Festival d’enguany, i val a dir que va ser una jornada història per diferents aspectes. En primer terme s’estrenava la proposta d’Artista Emergent que enguany ha tirat endavant l’organització del Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós, mitjançant la qual es donarà suport anualment a la progressió de joves talents en el món de la música. En segon terme també va ser històric pel fet que es tractava del primer concert que s’emet en streaming per internet en el nostre festival.

Eudald Buch va donar bona mostra dels motius pels quals ha estat escollit l’artista emergent per estrenar aquesta proposta, amb una maduresa i domini de l’instrument de gran nivell. El també pianista Vladislav Bronevetzky el va acompanyar en aquest concert amb una part del concert a dos pianos del tot espectacular.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
16 views
16 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1610 views
1610 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
36 views
36 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com