0 Shares 580 Views

Vicenç Llorens, escollit alcaldable de Junts per Catalunya a Sant Fruitós

31 de juliol de 2018
580 Views

Vicenç Llorens Concustell ha sortit escollit en primàries internes com a cap de llista del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) a Sant Fruitós de Bages pels comicis municipals del maig de l’any vinent, presentant-se sota la marca de Junts per Catalunya. D’aquesta manera, substituirà a la cap de a la llista en les dues darreres legislatures, Mercè Casals.

Vicenç Llorens. Casat i pare de dues filles, és enginyer tècnic de mines per la UPC i ha cursat diversos cursos de formació en aquesta especialitat.
Implicat a la vida del poble, és regidor a l’oposició a l’Ajuntament de Sant Fruitós des del 2011. Des del 2008 és el President de l’Assocciació de Veïns de la Urbanització de Pineda de Bages. Des el 2015 és membre del cor parroquial de la Parròquia de Sant Fruitós, de la qual l’any passat en va ser escollit tresorer del consell. Col·labora amb l’organització de la caminada de l’entitat «Posa’t en marxa», i també ha col·laborat i participat en la cavalcada de Reis del poble diversos anys.

Pel que fa a la seva trajectòria professional, ha ocupat diversos càrrecs, des d’administratiu, fins a director tècnic i de producció d’empreses dedicades a l’obra pública i la mineria.

L’assemblea va estar conduïda pel president local, David Fernández, i va comptar amb la presència i les intervencions de l’actual cap de llista, Mercè Casals; la presidenta comarcal, Ivet Castaño i el president de vegueria de la Catalunya Central del partit, David Font.
Llorens va explicar que vol treballar per ajudar a fer de Sant Fruitós aquell espai de convivència amb la bona qualitat de vida i de cohesió social que tots els seus ciutadans desitgen i mereixen.

PDeCAT Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com