0 Shares 89 Views

Una cinquantena de persones descobreixen la importància de l’aigua a Sant Fruitós de Bages amb les caminades “Aigua i memòria”

20 de maig de 2021
89 Views
Per:AjSFB

Sant Fruitós de Bages ha celebrat aquest cap de setmana diverses propostes emmarcades en el Dia Internacional dels Museus que se celebra aquest dimarts 18 de maig.

La primera de les propostes han estat les caminades “Aigua i Memòria”, que s’han organitzat tant dissabte com diumenge.

La ruta llarga per l’entorn natural del municipi, que es va realitzar el dissabte amb una ruta de 10 km, va sortir des de La Sagrera i va continuar enfilant el Riu d’Or i vorejant la Sèquia. Durant el recorregut els participants, de la mà d’un guia, van descobrir la importància de l’aigua i com la Sèquia ha estat una infraestructura vital pel desenvolupament de la zona. En finalitzar l’activitat van poder visitar el Museu de la vinya i el vi.

El diumenge es va realitzar la caminada dirigida a públic familiar, una ruta circular de 5 km que va permetre als visitants descobrir els horts de La Sagrera, per continuar cap al bosc espès i fins la depuradora d’aigües per tancar el cicle de l’aigua.

En retornar al Museu els participants van poder gaudir de l’espectacle de dansa contemporània Empelt, que es va realitzar a l’exterior del Museu.

Aquest dimarts 18 de maig, Dia internacional dels Museus, el Museu de la Vinya i el Vi farà una jornada de portes obertes i tots els assistents rebran un petit obsequi.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Estiu 2021
29 views
29 views

Estiu 2021

Redacció - 20 de juny de 2021
Educació bàsica financera
31 views
31 views

Educació bàsica financera

Redacció - 20 de juny de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
592 views
592 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 20 de juny de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com