0 Shares 609 Views

Un grup d’alumnes de l’institut de Sant Fruitós de Bages participen en l’acte en memòria de les víctimes de l’Holocaust celebrat a Manresa

6 de febrer de 2020
609 Views

Un grup d’alumnes de 1er de Batxilllerat de l’institut Gerbert d’Aurillac acompanyats per la Regidora d’Ensenyament, Núria Clarella, han participat aquest dilluns 27 de gener, Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, a l’acte en memòria de les víctimes de l’Holocaust, dedicat enguany a les dones deportades a Ravensbrück, que s’ha celebrat al Museu Comarcal de Manresa.
Els alumnes han pres part a l’acte, fruit de l’experiència viscuda durant la seva visita als camps de concentració de Mauthausen i Gusen el passat curs escolar. Arrel d’aquesta sortida els alumnes van recollir la seva visió dels camps, a través de fotografies que posteriorment FotoArt Manresa ha plasmat en l’exposició Camps: Camins de pau.
Aquesta mostra és una instal·lació interactiva sobre l’experiència dels camps de concentració cercant paral·lelismes entre la memòria històrica i el moment actual a través de la mirada de fotògrafs de FotoArt amb l’alumnat que va participar a la visita als camps i obres del Taller de Gravat de l’Escola d’Art.
L’exposició es podrà veure a la biblioteca de Sant Fruitós de Bages el proper mes d’abril dins la tercera edició del cicle “Sant Fruitós de Bages i els camps d’extermini nazis: recordar per no oblidar”.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
29 views
29 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
27 views
27 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
41 views
41 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com