0 Shares 765 Views

Tradicions.

19 de desembre de 2020
765 Views

Per: Redacció –

Enguany tots plegats no deixem de repetir que estem vivint un temps especial, una època diferent, que possiblement i malauradament no ens deixarà indiferents i que res tornarà a ser igual.

Per sort, hi ha coses que no canvien, hi ha vivències i tradicions que tot i els entrebancs actuals, continuen fent-se visibles en aquestes dates entranyables i tradicionals que ens porta el Nadal.

Una d’aquestes manifestacions de les nostres tradicions, es el pessebre. Quantes llars, quantes famílies comencen a gaudir, cada any, de les festes nadalenques tot fent un pessebre? aquí uns pastorets, més enllà una caseta, una font i per allí dalt els Reis d’Orient, que tot fent camí per boscos, rius i muntanyes, arribaran a l’establia a veure el nou nat.

Si voleu gaudir d’un d’aquest tradicionals pessebres que es fan al nostre poble, nomes cal que sortiu a passejar una mica, i xino-xano deixeu que les vostres passes us portin pel carrer General Prim i quan arribeu a l’alçada del número 45, pareu, no passeu de llarg, atureu-vos una mica i deixeu que el vostre cor i la vostra ment s’il·luminin amb les imatges d’un pessebre familiar, fet amb molt d’amor i molta joia, i que els propietaris estaran contents de compartir amb tots els que s’acostin a casa seva, en aquests dies de Pau i Amor.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
87 views
87 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com