0 Shares 480 Views

Territori i Sostenibilitat millora la línia de bus Manresa-Prats de Lluçanès.

16 de setembre de 2020
480 Views

Per: Govern.Cat – Territori i Sostenibilitat –

  • A partir de dijous, 19 de setembre, s’afegeixen noves expedicions entre Manresa i Prats de Lluçanès en dissabtes feiners, diumenges i festius, i s’afegeix una nova parada a Santa Maria d’Oló.

El Departament de Territori i Sostenibilitat, conjuntament amb el Consell Comarcal del Moianès, han treballat en la millora de la línia de bus que connecta Manresa i Prats de Lluçanès.

Així, a partir del 19 de setembre, la línia operada per Transports Castellà – Grup Sagalés millora l’oferta en dissabtes feiners, diumenges i festius, i a més, compta amb una nova parada a Santa Maria d’Oló.

En concret, s’afegeixen dues noves expedicions entre Manresa i Prats de Lluçanès, passant per poblacions com Sant Fruitós de Bages, Artés, Avinyó, Sant Feliu Saserra; i s’afegeix una nova parada a Santa Maria d’Oló.

Amb aquestes dues noves expedicions, els ciutadans podran agafar l’autobús a Prats de Lluçanès a les 9.10 hores, que passarà per les poblacions esmentades anteriorment i per la nova parada de Santa Maria d’Oló a les 9.50h. Aquesta millora possibilita l’arribada a l’Estació d’Autobusos de Manresa a les 10.30h, i si volen seguir fins a Ronda Universitat de Barcelona, on s’arriba a les 11.35h.

La tornada, en cas d’haver anat a Barcelona, l’autobús sortirà de Ronda Universitat a les 17.15h, arribarà a l’Estació d’Autobusos de Manresa a les 18.20h, i anirà per les poblacions esmentades, passant per Santa Maria d’Oló a les 19h i acabant el recorregut a Prats de Lluçanès a les 19.40h.

En declaracions del director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, “aquest increment de freqüències i la parada nova de Santa Maria d’Oló és una millora que contribueix a millorar les opcions de mobilitat de diversos municipis, estar més ben connectats entre ells durant els caps de setmana i festius, amb Manresa i amb la capital de Catalunya”.

     

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
30 views
30 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com