0 Shares 418 Views

Tarda de futbol.

16 de novembre de 2021
418 Views

Per: David Ruiz – Regidor d’Esports –

Quin goig tornar a veure el camp de futbol vibrar i ple de públic. La gespa nova de trinca. Cues perfectes al bar per consumir ordenadament i amb un somriure al rostre, un somriure molt similar en tothom que ho deia tot sense paraules. I és que aquest  diumenge passat , com gairebé cada any, es va realitzar la presentació dels equips de futbol del nostre poble. De retruc, vàrem aprofitar per inaugurar la nova gespa del camp de futbol 11 que ha quedat perfecta. Però tot plegat va tenir un caire especial que impregnava tot l’ambient, i és que durant tot l’acte, el que tenia més rellevància era aquesta mena de renaixença de la quotidianitat que, qui més qui menys, copsava i reflectia en el seu estat d’ànim.

Han estat uns mesos molt durs els que totes i tots hem viscut, i ara sembla que tornem a respirar, sempre amb cautela, sempre amb prudència, però cada cop amb més llibertat i gaudi.

Durant l’acte de diumenge, també va haver-hi temps per reconeixements com el que  va rebre  el Lluís Ortega a una trajectòria vinculada al futbol 7 incomparable. I també uns moments per rememorar tots aquells que ens han deixat però no han marxat del nostre record, com el Josep Maria Preseguer o el Josep Maria Fonts.

Tot plegat, van ser uns moments per compartir amb la gran família que el futbol santfruitosenc ha sabut teixir a còpia d’anys, esforç i treball.

Gràcies per convidar-me a la vostra festa de presentació com a regidor d’esports, és un honor i un plaer estar al vostre servei.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com