0 Shares 398 Views

Sense activitat i confinats

15 de maig de 2020
398 Views

Fem un resum de les diferents actes, competicions i altres activitats que per culpa del Coronavirus, fins ara, s’han hagut d’anul·lar o ajornar:

• PREINSCRIPCIÓ. 18 de Març. El Departament d’Educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat. A partir el 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà fer la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació.

• GENT GRAN. La setmana de la gent gran a Sant Fruitós de Bages, prevista del 20 al 24 d’abril, quedà suspesa en motiu de la situació actual

• LLUÍS ESPINAL. El 22 de març de 1980 va ser assassinat el santfruitosenc Lluís Espinal Camps per defensar, en els mitjans de comunicació, els drets dels mes desafavorits, davant de les diferents dictadures que van ser implantades a Bolívia als anys 70. Al llarg de l’any 2020 Sant Fruitós de Bages ha preparat un seguit d’actes a l’entorn de la seva figura. Pel diumenge 22 de març, hi havia prevista una missa a l’església parroquial seguida per una ofrena floral a la plaça que porta al seu nom i la projecció d’episodis del programa “Cuestión urgente” d’on en va ser guionista. Aquesta commemoració s’ha hagut de suspendre fruit de la situació de crisi sanitària actual.
També hi havia prevista la projecció d’algunes de les seves peces cinematogràfiques on Espinal va participar dins el festival de cinema CLAM, que també ha estàs suspès. Al mateix temps s’ha posposat l’acte central de l’any Lluís Espinal 2020 que s’havia de celebrar a Sant Benet de Bages el proper dissabte 23 de maig.

• CARAMELLES. Arran de l’ampliació de l’estat d’alarma van quedar suspeses les Caramelles que s’havien de celebrar durant la Pasqua d’enguany.

• VOLCAT. La VolCAT Igualada, que havia de celebrar-me durant els dies de Setmana Santa, del 9 al 12 d’abril, es durà a terme també després de l’estiu, durant el pont del 12 d’octubre. En aquest cas, seran els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre. És la cursa BTT per etapes més important del nostre país. Hi participen ciclistes santfruitosencs.

• CAMPIONAT DEL MÓN MOTOCICLISME. Les 24 Hores de Le Mans de motociclisme, que havien de disputar-se al circuit Bugatti, els 18-19 d’abril puntuables pel campionat del món de resistència, es traslladen al 29-30 d’agost. L’any passat va guanyar l’equip SRC Kawasaki França – Jérémy Guarnoni, David Checa i Erwan Nigon. 839 voltes.

• TITAN DESERT. La cursa de BTT pel desert del Marroc, Garmin Titan Desert, que s’havia de córrer del 19 al 24 d’abril, es posposa al 2-9 de novembre.

• FI DE LA TEMPORADA ESPORTIVA. Moltes federacions esportives catalanes, han donat per acabada la temporada. Afecta entre altres, en futbol el Fruitosenc, i en bàsquet i voleibol a l’Asfe.

• ESPECTACLE “AMB VEU DE DONA”. El recital ‘Amb veu de dona’, programat per pel diumenge, 8 de març a les 18:00h al teatre Conservatori de Manresa, es va ajornar per laringitis aguda de la mezzosoprano Mireia Pintó que, juntament amb l’actriu Sílvia Bel i el pianista Vladislav Bronevetsky protagonitzen aquest espectacle. ‘Amb veu de dona’, es va reprogramar pel diumenge, 31 de maig, per finalment s’ha traslladat al dia 17 de gener de 2021.

• FOOD AND FUN. El festival “Food and Fun” que havia de tenir lloc, per quarta vegada, al Cobert de la Màquina de Batre, del 15 al 17 de maig, queda anul·lat.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
38 views
38 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
32 views
32 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
32 views
32 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com