0 Shares 194 Views

Sant Fruitós de Bages passa a ser velocitat 30 aquest mes de maig

12 de maig de 2021
194 Views
Per: AjSFB

A partir d’aquest mes maig, la velocitat de circulació a la majoria de carrers de Sant Fruitós de Bages estarà limitada a 30 km/h tal com marca la modificació del Reglament General de Circulació.

Aquesta limitació de velocitat afectarà els carrers d’un únic carril per sentit de circulació, que fins ara tenien limitada la velocitat a 50 km/h.

Aquells carrers que siguin de plataforma única de calçada i vorera, com el carrer Padró o l’avinguda Bertrand i Serra, la velocitat estarà limitada a 20 km/h.

A les travesseres i vies de dos o més carrils per sentit de circulació, la velocitat de circulació continuarà limitada a 50 km/h.

La nova limitació de velocitat es reforçarà amb senyalització horitzontal a la calçada. Per tal de poder analitzar l’impacte de la modificació, s’ha realitzat un treball transversal des de les àrees de mobilitat, brigada i Policia Local.

Aquesta limitació de velocitat a 30 km/h permetrà reduir les víctimes en accidents de trànsit, ja que es reduirà a la meitat la distància que es necessita per aturar el vehicle. Segons la DGT l’any 2019 les morts per accidents de trànsit a les ciutats van augmentar un 6% i el 82% dels afectats van ser vianants, ciclistes o motoristes.

La modificació també comportarà beneficis mediambientals, ja que amb la disminució de la velocitat es redueixen les emissions de fums contaminants.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1620
25 views
25 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
30 views
30 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Les cròniques d’en Gregori Partagàs
39 views
39 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs

Galdric Sala - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com