0 Shares 782 Views

Sant Fruitós de Bages iniciarà la Diada amb una caminada fins a Sant Benet de Bages

7 de setembre de 2019
782 Views

Sant Fruitós de Bages ha programat una matinal d’activitats de caire popular i cultural per celebrar la Diada Nacional de Catalunya el proper dimecres 11 de setembre.

A ¾ de 8 del matí, sortirà des del Cobert de la Màquina de Batre, una caminada que durà als participants fins al Monestir de Sant Benet de Bages. Aquesta activitat, organitzada pel Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages és el segon any que es celebra en record a qui fou durant molts anys Mossèn de la Parròquia de Sant Fruitós, Mn. Torras i Bacardit.A ¾ de 9 del matí, es preveu realitzar l’acte de record al claustre del Monestir.

Posteriorment, els participants es retrobaran al Cobert de la Màquina de Batre pels volts de 2/4 d’11 on se’ls oferirà un esmorzar amb coca, cafè i mistela.

A ¾ d’11 s’hissarà la senyera de la Plaça Onze de Setembre i posteriorment a les 11 del matí es celebrarà l’acte institucional amb la lectura del manifest, els parlaments institucionals i les actuacions de l’Agrupació Coral Sant Fruitós i dels Geganters i Grallers del municipi.

A banda, i com a acte paral·lel a la Diada, el dimarts 10 de setembre, es durà terme la Marxa de Torxes organitzada per l’ANC de Sant Fruitós de Bages. Enguany, hi ha un canvi important, donat que el recorregut s’iniciarà a la Plaça 1 d’Octubre (Pineda de Bages) i anirà fins al Centre Penitenciari de Lledoners. La concentració i sortida de la marxa serà a partir d’1/4 de 9 del vespre, des de la pròpia Plaça 1 d’Octubre (Pineda de Bages).

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1775 views
1775 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
48 views
48 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
61 views
61 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com