0 Shares 380 Views

Sant Fruitós de Bages iniciarà la Diada amb una caminada fins a Sant Benet de Bages

7 de setembre de 2019
380 Views

Sant Fruitós de Bages ha programat una matinal d’activitats de caire popular i cultural per celebrar la Diada Nacional de Catalunya el proper dimecres 11 de setembre.

A ¾ de 8 del matí, sortirà des del Cobert de la Màquina de Batre, una caminada que durà als participants fins al Monestir de Sant Benet de Bages. Aquesta activitat, organitzada pel Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages és el segon any que es celebra en record a qui fou durant molts anys Mossèn de la Parròquia de Sant Fruitós, Mn. Torras i Bacardit.A ¾ de 9 del matí, es preveu realitzar l’acte de record al claustre del Monestir.

Posteriorment, els participants es retrobaran al Cobert de la Màquina de Batre pels volts de 2/4 d’11 on se’ls oferirà un esmorzar amb coca, cafè i mistela.

A ¾ d’11 s’hissarà la senyera de la Plaça Onze de Setembre i posteriorment a les 11 del matí es celebrarà l’acte institucional amb la lectura del manifest, els parlaments institucionals i les actuacions de l’Agrupació Coral Sant Fruitós i dels Geganters i Grallers del municipi.

A banda, i com a acte paral·lel a la Diada, el dimarts 10 de setembre, es durà terme la Marxa de Torxes organitzada per l’ANC de Sant Fruitós de Bages. Enguany, hi ha un canvi important, donat que el recorregut s’iniciarà a la Plaça 1 d’Octubre (Pineda de Bages) i anirà fins al Centre Penitenciari de Lledoners. La concentració i sortida de la marxa serà a partir d’1/4 de 9 del vespre, des de la pròpia Plaça 1 d’Octubre (Pineda de Bages).

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Protegir l’Agulla a fi de bé
28 views
28 views

Protegir l’Agulla a fi de bé

Redacció - 2 de desembre de 2021
Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
36 views
36 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
101 views
101 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com