0 Shares 212 Views

Sant Fruitós de Bages dóna suport al programa “Bages Treball, Talent i Tecnologia” per a fomentar l’ocupació i la reactivació econòmica

8 de juny de 2021
212 Views
Per: AjSFB

El projecte invertirà 540.000€ a tota la comarca

Aquest dijous s’ha presentat el projecte “Bages Treball, Talent i Tecnologia”, liderat pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Manresa, on hi ha pres part el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Felip Echarri, juntament amb representants de tots els ajuntaments de la comarca i institucions adherides.

Aquesta iniciativa té per objectiu promoure l’ocupació i la reactivació econòmica de la indústria de l’automoció de la comarca en els pròxims dos anys, apostant pel factor tecnològic. El projecte fomentarà l’acompanyament per a la transició digital de persones, empreses i institucions.

Bages TTT s’estructura en quatre línies d’actuació:

Una primera línia d’anàlisi de la situació actual, en la qual s’identificaran les cadenes de valor que són clau per al territori i el grau de digitalització de les empreses.

La segona línia establirà aliances estratègiques, amb el desenvolupament d’eines de concertació publicoprivada i amb la creació d’una taula de treball de la cadena de valor d’automoció i mobilitat sostenible, entre altres accions.

La tercera línia treballarà pel desenvolupament competencial de les persones i la formació en indústria 4.0. i en l’àmbit de les TIC des de diversos vessants, com ara el muntatge, la logística, l’electrònica de components o la soldadura. També es faran actuacions de foment de noves vocacions, promoció del talent femení i formacions d’alt valor afegit.

La quarta i última línia es basarà en l’impuls de la capacitat productiva i de transformació del teixit empresarial.

Tots els Ajuntaments de la comarca i els agents socioeconòmics del territori, com PIMEC, la Cambra de Comerç, la Patronal Metal·lúrgica, la UPC i Eurecat, entre d’altres, donen suport a la iniciativa.

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
38 views
38 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
32 views
32 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
32 views
32 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com