0 Shares 330 Views

Sant Fruitós de Bages dóna suport al programa “Bages Treball, Talent i Tecnologia” per a fomentar l’ocupació i la reactivació econòmica

8 de juny de 2021
330 Views
Per: AjSFB

El projecte invertirà 540.000€ a tota la comarca

Aquest dijous s’ha presentat el projecte “Bages Treball, Talent i Tecnologia”, liderat pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Manresa, on hi ha pres part el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Felip Echarri, juntament amb representants de tots els ajuntaments de la comarca i institucions adherides.

Aquesta iniciativa té per objectiu promoure l’ocupació i la reactivació econòmica de la indústria de l’automoció de la comarca en els pròxims dos anys, apostant pel factor tecnològic. El projecte fomentarà l’acompanyament per a la transició digital de persones, empreses i institucions.

Bages TTT s’estructura en quatre línies d’actuació:

Una primera línia d’anàlisi de la situació actual, en la qual s’identificaran les cadenes de valor que són clau per al territori i el grau de digitalització de les empreses.

La segona línia establirà aliances estratègiques, amb el desenvolupament d’eines de concertació publicoprivada i amb la creació d’una taula de treball de la cadena de valor d’automoció i mobilitat sostenible, entre altres accions.

La tercera línia treballarà pel desenvolupament competencial de les persones i la formació en indústria 4.0. i en l’àmbit de les TIC des de diversos vessants, com ara el muntatge, la logística, l’electrònica de components o la soldadura. També es faran actuacions de foment de noves vocacions, promoció del talent femení i formacions d’alt valor afegit.

La quarta i última línia es basarà en l’impuls de la capacitat productiva i de transformació del teixit empresarial.

Tots els Ajuntaments de la comarca i els agents socioeconòmics del territori, com PIMEC, la Cambra de Comerç, la Patronal Metal·lúrgica, la UPC i Eurecat, entre d’altres, donen suport a la iniciativa.

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
102 views
102 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7781 views
7781 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
80 views
80 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
157 views
157 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com