0 Shares 464 Views

Sant Fruitós de Bages celebrarà el dia de l’Orgull LGTBIQ+ amb la pintada col·lectiva d’un mural i la projecció d’un documental

24 de juny de 2020
464 Views

El proper diumenge 28 de juny es commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ i Sant Fruitós de Bages ha preparat dues propostes per commemorar aquest dia.

Per una banda el col·lectiu LGTBIQ+ del municipi, Sanfree’s Rainbow, pintarà un mural amb l’acompanyament de l’artista local Clara Oliveras. Aquest dibuix es realitzarà a una de les parets exteriors a l’entorn del Nexe-Espai de Cultura.

Aquest projecte forma part del projecte +Art, iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Bages on diferents municipis hi prendran part. L’objectiu és fer visible la diversitat d’identitats, les expressions de gènere i les orientacions sexuals a través de la implicació del col·lectiu de persones joves de cada municipi. Els municipis participants, a banda de Sant Fruitós de Bages són Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Cardona, Sallent, Súria, Santpedor i Sant Salvador de Guardiola.

La segona de les propostes és la projecció del documental “De Berta a Teo” amb la presència i intervenció de Teo Valls, el protagonista de la pel·lícula.

Aquest documental relata en primera persona, el procés de canvi de gènere del protagonista des d‘una perspectiva íntima i personal que endinsa a l’espectador en la seva vida, entorn, amics, família i emocions.

La projecció es realitzarà al Nexe-Espai de Cultura el divendres 26 de juny a les 19:00 hores. Les entrades s’hauran de reservar prèviament al correu electrònic  nexejove@santfruitos.cat

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com