0 Shares 485 Views

Punt d’inflexió a la negociació del cartipàs a Sant Fruitós

4 d'octubre de 2019
485 Views

El partit dels socialistes de Sant Fruitós de Bages volem ratificar la nostra postura en relació als temes de cartipàs. Creiem que avui s’ha produït un punt d’inflexió on ha quedat palès que l’agrupació d’electors Gfp i en especial el seu líder han demostrat que no estan preparats per estar a govern en minoria sense la guia del nostre grup.
Els fets de les darreres hores corroboren que el timó del govern no el portaven ells. Gfp han estat incapaços d’arribar a un consens amb la resta de les forces polítiques del poble i cap regidor ha volgut entrar a govern amb ells.
Per a nosaltres, la lectura és clara. Des de el primer moment no vam voler formar govern amb una formació que en els darrers 18 mesos de la passada legislatura no va fer més que posar pals a les rodes als nostres regidors en els seus projectes de regidoria, mentre desencallaven els de les seves i després jugaven en el darrer moment, a desencallar aquells projectes del PSC només per atribuir-se el mèrit. Aquesta forma deslleial del “vale tudo” ha quedat prou manifesta en la seva forma de fer, fins al punt de convertir-se en un segell d’identitat.
Només començar les eleccions, vam poder comprovar com aquesta agrupació pseudopolítica, aprofitava la mínima escletxa per saltar-se les normes en benefici propi. De fet, fa poc van ser multats amb la ridícula quantitat de 250 euros per aquests fets.
Doncs bé, no contents amb això, quan va arribar el moment de negociar amb la resta de formacions polítiques, ho va fer demostrant una maldestra supèrbia acompanyada de la ceguera més galopant, davant de la obvietat que encara a dia d’avui no volen veure, i que no és altra que tot i haver estat la força més
votada, es troben en minoria al ple. Sis regidors per set de la oposició.
A partir d’aquí, tots els intents d’aglutinar el màxim de sensibilitats per aprovar el cartipàs per part del senyor Batanés han estat un autèntic exercici de faràndula ple de tocs victimistes i histriònics segons toqués, però que en el fons només ha estat una continua fugida endavant de la realitat a la que no volen enfrontar-se de cap manera. En aquesta fugida covard i quasi patètica no han dubtat en fer servir totes les males arts que han trobat al seu abast, mentint al poble i realitzant una campanya de descrèdit contra els membres de la oposició.
Nosaltres, ens hem mantingut sempre al marge de denunciar aquestes pràctiques però creiem que ja n’hi ha prou. La nostra oferta d’aconseguir un cartipàs amb el màxim de consens continua intacta, però la voluntat per part de Gfp de seure amb tots els 13 regidors alhora no ha existit mai, han volgut jugar al dividir per vèncer i acaparar la màxima quota de poder amb el mínim de suport. Aquesta estratègia no l’ha trobem prou democràtica ni justa pels votants, ja que les veus que representen la oposició són prou importants per ser menystingudes i s’ha de dir que superen en número a la força més votada.
La confiança en la voluntat per part de Gfp en mantenir la transparència necessària en els temes cabdals del municipi està avui per avui perduda per la nostra part.
Creiem que l’única forma de desencallar la situació és fer valer els mandats democràtics del poble al marge del despotisme que alguns vulguin representar.
En conclusió, el PSC vol un cartipàs de tots i totes per a totes i tots on quedin representades totes les demandes possibles per poder garantir la nitidesa de les accions del govern que es caracteritzi pel seu caràcter inclusiu i democràtic.
PSC Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
27 views
27 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
24 views
24 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
38 views
38 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com