0 Shares 239 Views

Primera mesura del “pla de xoc”: El govern de GFP s’apuja un 32% el sous

239 Views

El nou govern de Sant Fruitós, amb majoria absoluta de GfP, ha presentat una proposta de cartipàs municipal amb un import més alt que cap altre dels anteriors. Aquest cartipàs, si
s’aprova, representarà augmentar un 32% (76.567 € anuals) el cost dels sous del govern
municipal i incrementar un 30% l’assignació dinerària del grup municipal de GfP i, per altra banda, disminuir un 14% el pressupost assignat als grups de l’oposició.

Aquesta proposta posa de manifest la clara intenció dels membres del nou govern de gastar més diners dels contribuents en el seu benefici personal. Sembla ser que aquesta era la seva estratègia des del principi: augmentar el sou dels polítics municipals en 76.567 € anuals. Apujar el cost dels polítics del nou govern és la primera de les accions del “pla de xoc” que anunciaven?

No obstant això, el senyor Batanés declarava fa uns dies que l’Ajuntament no disposava dels recursos dineraris suficients. Resulta sorprenent que, tan poc temps després, vulgui aprovar el cartipàs més costós de la història de Sant Fruitós de Bages.

Sembla ser que, per poder assumir el cost del nou govern, s’ha hagut modificar un crèdit i
desviar recursos de partides pressupostàries existents. Això significa que uns diners que abans estaven destinats a millorar la vida de tota la població de Sant Fruitós de Bages ara seran destinats a millorar només la vida dels membres del govern municipal.

Reduint un 14% el pressupost assignat als grups de l’oposició el govern municipal pretén que aquests grups tinguin menys possibilitats i influència dins de l’Ajuntament. Pretendre això és menystenir els ciutadans que l’oposició representa i no tenir ètica política, i fa sospitar que el senyor Batanés es vol venjar dels seus adversaris polítics perquè el van fer fora de l’alcaldia fa tres anys per haver actuat de forma autoritària i prepotent, amb una nova acció autoritària i prepotent.

És cert que l’actual govern de Sant Fruitós disposa de majoria absoluta per aprovar els
cartipassos que desitgi. No obstant això, també ho és que aquesta proposta és una manera
lamentable de començar la legislatura i que dificulta aconseguir que la política municipal sigui un àmbit de diàleg, cooperació i servei a la ciutadania.

Secció Local d’ERC Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
337 views
337 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
261 views
261 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
328 views
328 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com