0 Shares 437 Views

Ple de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

21 de setembre de 2020
437 Views

Per: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

09/09/2020

Durant la sessió també s’ha aprovat, per majoria absoluta, una moció en contra de cedir el romanent del municipi al Govern Central.
El Ple Municipal de l’Ajuntament de Sant Fruitós de de Bages, celebrat aquest dimecres 9 de setembre, ha aprovat un modificat de crèdit per tal de de poder reactivar el teixit empresarial del municipi i poder avançar la construcció del skatepark. Aquesta modificació ha estat aprovada pel Govern municipal (ERC-JxSF -PSC) i els vots en contra de l’oposició (GfP).
Aquest modificat permetrà poder atorgar una subvenció extraordinària a l’APAES per a enfortir i reactivar el teixit empresarial del municipi per un import de 16.900 € i dotar de més diners la partida destinada a la construcció d’un skatepark per tal de poder tirar endavant el projecte. Recordem que el projecte de construcció d’aquest nou equipament esportiu ja ha estat licitat però no s’han pogut començar els treballs ja que no s’havia destinat l’import econòmic necessari per tal de poder començar les obres. Ambdues accions es duran a terme abans que finalitzi l’actual exercici.
Aquesta incorporació de romanent prové de la modificació de la partida per a la celebració dels Benet Games, que enguany no es podran dur a terme degut a l’actual situació sanitària i de la partida destinada a la construcció d’una passera d’accés a la passarel•la de la Rosaleda, un projecte que ha quedat desert durant el procés del concurs d’adjudicació de les obres i que, per tant, tenint en compte els terminis, no es podrà executar aquest 2020. Ambdós projectes és previst que es puguin incloure en el pressupost del 2021.
En aquest mateix Ple s’ha aprovar, amb l’adhesió de tots els grups municipals, la moció per a la suficiència financera dels ens locals, on el consistori ha fet palès el no rotund a la donació del romanent municipal al govern estatal.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Juguem? En català?
45 views
45 views

Juguem? En català?

Redacció - 25 de gener de 2022
Frase de la setmana. Ricard Bofill
1769 views
1769 views

Frase de la setmana. Ricard Bofill

Redacció - 24 de gener de 2022
L’AMIC estrena nova web
56 views
56 views

L’AMIC estrena nova web

Redacció - 23 de gener de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com